Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2021, 14:44
Čas čítania 1:40
Dominik Vetrák

Duna je najzárobkovejším filmom, ktorý premiéroval súčasne v kinách a na HBO Max. Zarobila však v kine dosť na pokračovanie?

Duna je najzárobkovejším filmom, ktorý premiéroval súčasne v kinách a na HBO Max. Zarobila však v kine dosť na pokračovanie?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA
Uložiť Uložené

Tohtotýždňové box office tržby potešia fanúšikov Duny.

Posledný mesiac kiná ožívajú s návalom blockbusterov. Bohužiaľ, zároveň sa prebúdzal k životu koronavírus, ktorý ľudí stále odrádza od návštevy kina. Aj napriek tomu sa však ľudia po celom svete rozhodli podporiť filmy. Výsledkom toho je v USA 40-miliónový otvárací víkend pre Dunu. Ide o slušné číslo vzhľadom na to, že nejde o úplne prístupný, divácky film. Podobne ako predošlý film režiséra Denisa Villeneuva Blade Runner 2049, aj Duna je ambiciózne blockbusterové sci-fi, ktoré nemusí sadnúť každému.

Odporúčané
Svet DC: len v roku 2022 uvidíme 5 komiksových filmov. Štúdio Warner chce poraziť Marvel náložou seriálov a filmov Svet DC: len v roku 2022 uvidíme 5 komiksových filmov. Štúdio Warner chce poraziť Marvel náložou seriálov a filmov 21. októbra 2021, 14:30

Avšak tých ľudí je, našťastie, menej ako tých, ktorým sa páči. V našej redakcii nás snímka ohúrila takmer všetkých. Myslieť musíme aj na to, že Duna bola na streamovacej platforme HBO Max dostupná skôr ako v kinách, čiže sa dala aj stiahnuť vo vysokej kvalite a podobne. Prečo treba film vidieť v čo najväčšom kine, sme ti vysvetlili tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia