Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2021, 13:38
Čas čítania 1:34
Viktor Kniš

Matovič „diskutoval“ sólo. Naložil Kolíkovej aj Lengvarskému. Kollára pochválil a Sulíka posiela na ranč do Austrálie

NEWS VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Igor Matovič v diskusii na TA3 nemal oponenta.

Igor Matovič momentálne nevie, či by sa na Slovensku mala zaviesť obdobná forma plošného testovania ako pred rokom. V relácii V politike na TA3 reagoval na otázku moderátora po tom, čo túto tému v uplynulom týždni otvoril exminister Marek Krajčí. Rozhodnúť by mal podľa ministra financií samotný Vladimír Lengvarský.

Kritika Lengvarského aj Kolíkovej

Samotné riadenie pandémie však podľa Matoviča šéf rezortu zdravotníctva nezvláda, pretože úroveň očkovania na Slovensku je nízka. Minister financií si myslí, že ideme do veľmi ťažkej zimy, očakáva extrémne preplnené nemocnice aj veľký počet obetí a nie je čas meniť ministra zdravotníctva. Očakáva však zvrátenie zlej situácie. Za rýchly nástup tretej vlny viní Matovič aj opozíciu, ktorá dlhodobo burcuje proti očkovaniu. 

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský za rýchlym nástupom tretej vlny vidí hlavne neochotu dať sa očkovať a tvrdí, že slovenské nemocnice sú na prípadný rapídny nárast pacientov dobre pripravené. 

Domov
Zdieľať
Diskusia