Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2021, 13:55
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

Od pondelka bude mať Slovensko prvých 5 čiernych okresov. V týchto regiónoch sa už nenaješ v reštaurácii a nezacvičíš si vo fitku

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

S prepnutím covid automatu do čiernej fázy prichádzajú výraznejšie obmedzenia.

Od budúceho týždňa sa Slovensko po dlhom čase opäť sfarbí načierno. V pondelok 18. októbra sa prvých päť okresov prepne do čiernej fázy covid automatu, čo bude znamenať výraznejšie obmedzenia bežného života ako doteraz. Žiadny okres už nezostáva v zelenej farbe, informuje Denník N.

Odporúčané
Daniel Craig prezradil, prečo miluje gay kluby. Filmový agent 007 do nich chodieval aj s postrannými úmyslami Daniel Craig prezradil, prečo miluje gay kluby. Filmový agent 007 do nich chodieval aj s postrannými úmyslami 14. októbra 2021, 11:35

Epidemická situácia sa v okresoch Čadca, Bardejov, Kysucké Nové Mesto, Stará Ľubovňa a Svidník zhoršila natoľko, že napriek niekoľkotýždňovému otáľaniu padlo rozhodnutie pristúpiť k prepnutiu okresov do čiernej farby. Tento krok mal podľa štatistík prísť už minulý týždeň, ale napokon sa rozhodnutie oddialilo, aby mohli regionálni hygienici sledovať vývoj situácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia