Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 17:42
Čas čítania 1:21
Ema Stanovská

Gabe je beauty influencer bez končatín. Na Tiktoku má 2 milióny followerov, chce ukázať, že možné je všetko

NEWS BRAZÍLIA
Uložiť Uložené

Hoci sa ho jeho biologická matka vzdala, Brazílčan Gabe má šťastný život po boku svojho manžela.

Gabe Adams-Wheatley sa narodil s Hanhartovým syndrómom, teda bez končatín. Aj napriek postihnutiu však patrí medzi najpopulárnejších „beauty influencerov“. Na Tiktoku má 2 milióny followerov, na Instagrame 108-tisíc. Jeho príbeh uverejnil portál Newsweek.

„Narodil som sa v Brazílii. Moja biologická mama žila v chudobnej štvrti s ďalšími tromi deťmi. Keď zistila, že nebudem mať končatiny, rozhodla sa dať ma na adopciu. Vedela totiž, že nebude schopná zabezpečiť mi kvalitný život,“ vraví Gabe.

@gabeadams It’s the #darknight vibes!🖤💜 #makeup #glam #grwm #makeuptutorial #smokyeye #eyelashes ♬ positions - Lex

O jeho nešťastnom príbehu sa jeho budúca adoptívna matka dozvedela v potravinách – tesne pred pôrodom svojho vlastného dieťaťa. „Považovala to za ,volanie‘, tak sa rozhodla, že si ma adoptuje. Moji adoptívni rodičia sú veľmi nábožní.“ Adoptívna matka ho vraj vždy vychovávala rovnako ako svoje vlastné, zdravé deti. No kým ostatní robili domáce práce, Gabe musel loziť hore-dole po schodoch, aby ostal „vo forme“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia