Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 11:57
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Plačkovej manžel René odvážnym videom reaguje na to, že nepôjde do väzby. Nechýba mu virtuálny joint, okuliare a Snoop Dogg

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Influencerka Zuzana Plačková s manželom Reném Strauszom nakoniec do väzby nepôjdu.

Zuzana Plačková a René Strausz sa 7. októbra nepostavia pred Najvyšší súd SR, ktorý mal pôvodne rozhodovať o tom, či napokon budú väzobne stíhaní. Verejné zasadnutie súd zrušil, pretože prokurátor vzal späť svoju sťažnosť proti pôvodnému rozhodnutiu.

V praxi to znamená, že známa influencerka síce zostáva obvinená z drogovej trestnej činnosti, ale po zrušení zasadnutia už v aktuálnej fáze vyšetrovania odpadáva možnosť, že bude stíhaná väzobne. Spoločne s manželom Reném preto bude stíhaná na slobode.

„Termín verejného zasadnutia vo veci René Strausz a spol. je vzhľadom na späťvzatie sťažnosti prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry proti rozhodnutiu sudcu pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu zrušený,“ vysvetlila hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený JAKOOOO (@rene.rendy)

V reakcii na medializované informácie o zrušení verejného zasadnutia, na ktorom sa malo rozhodovať o väzbe, pridal René Strausz na svoj instagramový účet krátke video. Zachytáva moment, keď ho policajti odvádzali z domu a usádzali do služobného auta.

Odporúčané
Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst Ochutnali sme Attilovu bagetu, čipsy od Plačkovej aj hotdog od Separa. Niektoré z nich už nikdy nedáme do úst 26. marca 2023, 14:30

René medzitým stihol vykríknuť svoje charakteristické motto „Jako“, k čomu teraz v kompilácii pridal legendárnu skladbu The One and Only od Snoop Dogga. „It's the mother*ucking D O double G,“ hrá z videa, zatiaľ čo Renému na tvár pristávajú slnečné okuliare, marihuanová cigareta a zlatá retiazka.

Domov
Zdieľať
Diskusia