Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 12:17
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Game of Thrones: House of The Dragon prichádza s prvými zábermi. Nestali sme sa kráľmi vďaka snom, ale vďaka drakom

Game of Thrones: House of The Dragon prichádza s prvými zábermi. Nestali sme sa kráľmi vďaka snom, ale vďaka drakom
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

HBO Max dostane budúci rok veľké lákadlo pre všetkých potenciálnych predplatiteľov.

HBO odhalilo prvý teaser trailer k House of The Dragon, spin-off seriálu zo sveta Game of Thrones, ktorý zobrazí udalosti odohrávajúce sa stovky rokov pred začiatkom príbehu Jona Snowa. Dvesto rokov pred tým, ako sa Ned Stark vydal do King’s Landingu, vládli zemi Targaryenovci a ich rod prepojený s drakmi.

Práve vďaka nim dokázali ovládnuť všetko, čo si zmysleli. Lenže nebolo to vždy len diplomatické a aj oni museli preliať krv. House of The Dragon nepochybne ponúkne veľkolepé bitky, skvelé rytierske súboje a množstvo fantasy elementov. Zatiaľ nevieme, či sa dočkáme aj niečoho podobného, ako boli White Walkers, alebo to bude primárne o drakoch. 

Odporúčané
Zlatan Ibrahimović: milovaný a nenávidený, usmievavý a agresívny, talentovaný a nebezpečný. Jeho kariéru už asi nikto neprekoná Zlatan Ibrahimović: milovaný a nenávidený, usmievavý a agresívny, talentovaný a nebezpečný. Jeho kariéru už asi nikto neprekoná 3. októbra 2021, 14:30

Prvý teaser nám toho veľa nepovedal, ale tak to už pri teaseroch býva. Premiéra na HBO Max je naplánovaná na rok 2022. Paddy Considine hrá kráľa Viserya Targaryena, nasledovníka kráľa Jaehaerysa. Zahrali si aj Stev Toussaint ako lord Corlys Velaryon, známy ako The Sea Snaka, najväčší námorný dobrodruh v histórii Westerosu.

Predstaví sa aj Emma D'Arcy (seriál Truthseekers) ako princezná Rhaenyra Targaryen spoločne s Mattom Smithom (princ Philip v seriáli The Crown) ako jej ujom princom Daemonom Targaryenom. Rhys Ifans je Hand of the King (pravá ruka kráľa) Otto Hightower a Olivia Cooke (Ready Player One) jeho dcéra Alicent Hightower.

Domov
Zdieľať
Diskusia