Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2021, 18:59
Čas čítania 6:52
Adam Novosad

Týchto 12 nadržancov z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odviazaný sex niektorí premenili na lásku

Týchto 12 nadržancov z latinskoamerického Too Hot to Handle pobláznilo Instagram. Odviazaný sex niektorí premenili na lásku
Zdroj: Netflix
ZAUJÍMAVOSTI TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Netflix trafil do čierneho svojou novou latinskoamerickou verziou Too Hot to Handle. Takto vyzerajú súťažiaci.

Latinskoamerické Too Hot to Handle vypálilo svojou divokosťou rybník všetkým doterajším verziám. Nebola za to zodpovedná pozmenená štruktúra šou či pravidlá, ale výber súťažiacich, ktorí nemali žiadne zábrany a bez hanby si užívali sexuálne hry pred ostatnými v spoločnej spálni, rovnako ako pred miliónmi divákov na Netflixe.

Odporúčané
Divoká súlož a ukájanie bez hanby pred plnou spálňou súťažiacich. Latinskoamerické Too Hot to Handle stráca všetky zábrany Divoká súlož a ukájanie bez hanby pred plnou spálňou súťažiacich. Latinskoamerické Too Hot to Handle stráca všetky zábrany 2. októbra 2021, 14:30

Výborne namiešaný mix súťažiacich z krajín ako Mexiko, Kolumbia, Argentína, ale aj Španielsko spôsobil, že šou sa síce začala sexom, ale viacero spojení pretrvalo až do konca súťaže a mohli by sme skonštatovať, že zopár dvojíc emocionálne podrástlo. 

My sme sa preto pozreli na profily jednotlivých súťažiacich na Instagrame, kde sa všetci hrdo priznávajú k účasti v reality šou s originálnym španielskym názvom „Jugando Con Fuego“, čo v preklade znamená „Zahrávanie sa s ohňom“.  

V tomto článku si prečítaš:
  • Ktorá dvojica podľa všetkého zostala spolu aj po skončení natáčania šou.
  • Kto je spomedzi všetkých súťažiacich najpopulárnejší na Instagrame.
  • Kto si myslí, že ženy priťahuje tak, ako med priťahuje včely.
  • Kto zo súťažiacich sa živí ako morský biológ a kto ako enviro inžinier.
  • Kto z reality šou odchádzal o pár desiatok tisíc dolárov bohatší.

Israel

Možno najzaujímavejším súťažiacim v celom latinskoamerickom Too Hot to Handle je Israel, ktorý však do šou neprichádza ako spevák či influencer, aj keď už mal skúsenosti s modelingom. Naopak, živí sa ako morský biológ, čo okamžite po prvom stretnutí upútalo Carolinu a obaja rýchlo vytvorili nerozlučnú dvojicu.

Dvojica sa stala natoľko nerozlučnou, že podľa všetkých indícií na sociálnych sieťach stále tvoria pár aj mesiace po skončení nakrúcania reality šou. Israel s Carolinou nezažívali počas všetkých epizód len euforickú fázu vzťahu a zamilovanosť, keď problémy vypukli po príchode novej súťažiacej, ale napokon si svoje záväzky vysvetlili, naučili sa otvorene komunikovať a zostali spolu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený 🔥Jugando con fuego latino🔥 (@isra_lomeli)

 

Manuela

Súťažiaca Manuela dorazila do luxusnej vily ako prvá a okamžite navodila atmosféru, ktorá bude panovať počas celej šou. Nikto sa nečudoval, že Manuela sa živí ako modelka, pričom v minulosti mala v opise svojho profilu na Instagrame označenú špecifickú kolumbijskú modelingovú agentúru, ale od účinkovania v Too Hot to Handle táto zmienka zmizla.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

Zaujímavosťou je, že Manuela patrí medzi súťažiacich s najnižším počtom followerov na Instagrame napriek tomu, že v šou bola výraznou postavou. Dodnes nazbierala len 20-tisíc fanúšikov a zo svojho súkromia neprezrádza takmer žiadne informácie. V jednom z príspevkov napísala k reality šou len toľko, že je šťastná za skúsenosť, ktorá sa jej naskytla, a poučila sa z nej do budúcnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Manuela Angel (@manuelaangelm)

Joel

Nikoho neprekvapí, že súťažiaci Joel sa živí ako herec a model, ale v prvom rade sa venuje fitnesu. Na Instagrame doteraz nazbieral takmer 40-tisíc followerov, čo ho nezaraďuje medzi najpopulárnejšie postavy z latinskoamerického Too Hot to Handle.

Na základe opisu na Instagrame je jasné, že Joel má za sebou niekoľko úspešných fitnes súťaží, kde získal zlaté medaily za prvé miesta. Ani s telom gréckeho boha však nedokázal presvedčiť Lilian, s ktorou skončil v posteli hneď v prvú noc, aby spoločne skúsili vybudovať vážnejší vzťah. Lilian sa obzerala po ostatných mužoch, zatiaľ čo Joel si na ňu počkal a venoval sa radšej nadväzovaniu priateľských vzťahov.

Aj tejto dvojici pomohli workshopy, ktoré tvorcovia šou čoraz častejšie zahŕňajú medzi voľnočasové aktivity na exotickom ostrove, pretože sa naučili úprimnejšie rozprávať o svojich pocitoch. Obidvoch priviedla úprimnosť naspäť k sebe, ale aj keď nevedno, či tvoria pár, dodnes podľa príspevkov na sociálnych sieťach zostali minimálne blízkymi priateľmi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Joel R. (@joelrojosas)

Lilian

Jednou z najvášnivejších postáv latinskoamerického Too Hot to Handle sa okamžite po príchode do vily stala Lilian z Mexika. Na Instagrame dodnes nazbierala okrúhlych 50-tisíc followerov.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

Vo svojom profesionálnom živote sa venuje herectvu aj fitnes modelingu, zdravej strave a dokonca je majiteľkou vlastnej značky fitnes tyčiniek Mibocadofit. Nejde o náhodu, pretože sa profesionálne venuje strave ako výživová poradkyňa.

V šou vytvorila pár s Joelom, ale fanúšikovia dodnes hádajú, či spolu po skončení nakrúcania začali randiť alebo zostali len dobrými kamarátmi. Jej najnovší príspevok na Instagrame dokonca zachytáva livestream, v ktorom sa objavil aj Joel, a najviac lajkov od fanúšikov dostal komentár, v ktorom sa niekto pýtal, či sú spolu. S definitívou to však konštatovať nemožno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený 🔥Jugando con Fuego Latino🔥 (@liliandg)

Carolina

Domov
Zdieľať
Diskusia