Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2021, 15:18
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

V anglickom sklade IKEA našli zamestnanci kamery na toaletách. Firma tvrdí, že ich potrebovali nainštalovať kvôli bezpečnosti

V anglickom sklade IKEA našli zamestnanci kamery na toaletách. Firma tvrdí, že ich potrebovali nainštalovať kvôli bezpečnosti
Zdroj: Wikimeadia/High Contrast/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS IKEA
Uložiť Uložené

Kamery boli aj v šatniach.

V anglickom sklade výrobcu nábytku a bytových doplnkov IKEA objavili zamestnanci bezpečnostné kamery na toaletách. Nikto spomedzi zamestnancov o nich predtým nevedel, hoci firma priznala, že ich nainštalovala už v roku 2015. Zatiaľ čo zamestnanci zvažujú podať sťažnosť, IKEA argumentuje, že kamery tam umiestnila zo zdravotných a z bezpečnostných dôvodov, informuje verejnoprávna BBC.

Kamery dáme preč

V sklade v anglickom Peterboroughu našli zamestnanci kamery náhodou. Keď boli svetlá na toaletách vypnuté, jeden z nich si všimol malé červené svetielko. Po dôkladnejšom preverení ich našli niekoľko.

Domov
Zdieľať
Diskusia