Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. augusta 2021, 21:47
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš TASR

Chytili mafiána známeho aj z fotky s Borisom Kollárom a Piťom: Bude veselo, upozorňuje bezpečnostný analytik

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Tomáš Rajecký vraj robil s podnikateľom Zoroslavom Kollárom biznis s cigaretami.

Obvineného Tomáša Rajeckého, ktorý údajne podplácal bývalého šéfa Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovíta Makóa, zadržali v Španielsku. Potvrdil to jeho obhajca Adrián Kucek s tým, že ho o tom informovala rodina obvineného. Na zadržanie upozornil spravodajský portál Noviny TV JOJ.


Na údajného člena skupiny tzv. piťovcov bol vydaný medzinárodný a európsky zatykač. Známy je aj z fotografie, na ktorej pózuje so súčasným predsedom parlamentu Borisom Kollárom.

Na fotografiu v statuse upozornil bezpečnostný analytik Radoslav Bránik, podľa ktorého po zadržaní exmafiána „bude veselo“, ak sa rozhodne spolupracovať s políciou.

„Mnohým ľuďom je dnes ešte o kúsok ťažšie ako včera, a keď sa Rajecký rozospieva, bude to nepochybne veľká zábava. Rajčák v čase neprítomnosti Kočnera rád prispieval niektorým novinárom a novinárkam na kvalitnú investigatívu, vďaka čomu zabudli zverejniť napríklad fotografiu Bödöra s Kováčikom na spoločnom obede v reštaurácii blízko budovy finančného riaditeľstva,“ napísal Bránik.

Obvineniu z podplácania bývalého šéfa KÚFS Ľudovíta Makóa v súvislosti s ilegálnou výrobou a distribúciou cigariet čelí aj právnik Zoroslav Kollár.


Zoroslav Kollár je bývalý konkurzný právnik, ktorý čelí aj ďalšiemu obvineniu zo zločinu zasahovania do nezávislosti súdu. Od marca čelí aj obvineniu z poskytnutia úplatku bývalému riaditeľovi Slovenskej informačnej služby Vladimírovi Pčolinskému a exnámestníkovi SIS Borisovi Beňovi, aby ho nesledovali. Posledný menovaný sa priznal a dohodol na vine a treste.

Domov
Zdieľať
Diskusia