Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2021, 16:13
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

„Ježiš, vy ste krava,“ napísal Sulík žene, ktorá sa ho v mailoch pýtala na vývoz dreva. Za nevyberané slovo sa ospravedlňuje

NEWS RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach sa objavila fotografia z mailovej komunikácie ministra hospodárstva.

Minister hospodárstva Richard Sulík údajne v reakcii na e-mail od vedeckej pracovníčky Sone Dubnej reagoval urážkami. Podľa všetkého ministrovi písala potom, ako Sulík oznámil príchod nového investora na spracovanie a vývoz dreva do Nemecka, proti čomu ostro vystúpil Zväz spracovateľov dreva SR, ktorý vyjadril svoje znepokojenie a nesúhlas s investíciou.

Na sociálnej sieti Facebook sa objavila fotografia mailovej komunikácie medzi Sulíkom a Dubnou, v ktorej síce nie je vidieť pôvodný mail od Dubnej poslaný ministrovi hospodárstva, ale jeho odpoveď zahŕňa urážku a krátke vysvetlenie situácie.

V predchádzajúcich mailoch od nahnevanej ženy vypytujúcej sa na spracovanie a vývoz dreva sa podľa ministrovej hovorkyne Kataríny Matejkovej objavovali urážky a osočovanie na adresu Richarda Sulíka.

Domov
Zdieľať
Diskusia