Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2021, 7:26
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Britka ani po tisíc hodinách nezvládla skúšky a nedostala vodičák. Od strachu odpadáva za volantom, nezvláda kruhové objazdy

NEWS VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

47-ročná Britka vrazila do autoškoly už 10-tisíc libier

Isabelle Stedmanovej to jednoducho za volantom nejde. Ani po tisícke absolvovaných lekcií sa jej nepodarilo prejsť skúškou a nemá vodičák. Snaží sa ho podľa Ladbible získať už 30 rokov a do autoškoly vrazila už 10-tisíc libier.

Učí sa od sedmnástich

Zvyčajne ju prepadne panika a nezvláda predovšetkým kruhové objazdy. „Učím sa už tridsať rokov, ale vždy keď si sadnem do auta, mám pocit, že som tam predtým nikdy nesedela a je to desivé,“ priznala 47-ročná pracovníčka v supermarkete.

Vraví, že svojej neistote a úzkosti nerozumie, no za volantom ju emócie paralyzujú a dokonca môže na niekoľko sekúnd aj odpadnúť, čo sa už opakovane aj stalo. Zvyčajne vtedy prevezme v aute kontrolu inštruktor, ktorý vozidlo bezpečne odstaví na krajnici. Za volantom ju tiež prepadávajú slzy a triaška, vyčerpáva ju to a točí sa jej zo šoférovania hlava. Napriek tomu sa nevzdáva.

Domov
Zdieľať
Diskusia