Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2021, 15:20
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Slováci hromadne šíria video Borisa Kollára ironicky nadávajúceho na Horalky. Pochádza z roku 2016 a je kritikou Andreja Danka

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Video Borisa Kollára s Horalkami v ruke nie je aktuálne.

V sobotu zverejnil anonymný používateľ „Ja, pokrytec“ na svojom facebookovom profile krátky záznam, na ktorom Boris Kollár rozbíja Horalky topánkou. „Nedám si ju ani s Procházkom, nikdy sa jej nedotkneme. Ja som presvedčený, že s takým neduhom, rozvracačom a deštruktorom nášho parlamentu sa musíme vysporiadať tak, ako sa patrí,“ kričí Kollár vo videu a zároveň veľmi intenzívne gestikuluje.

Kauza Sedita

Za necelý deň nazbieral anonym tisícky komentárov aj zdieľaní, video už videlo viac ako 200-tisíc Slovákov len na jedinom profile. Zároveň postupne začínajú vtipný obsah preberať aj mémové stránky. 

Keďže k nemu autori nepridávajú kontext, na prvý pohľad video vyzerá ako reakcia na aktuálnu kauzu s majiteľom spoločnosti Sedita, ktorý v rozhovore pre Denník E kritizoval nezaočkovaných. „U nás sa síce mnohí nezaočkovaní sťažujú, že sú diskriminovaní, ale jednoducho platí to, že kto je zaočkovaný, nech si slobodne ide, kam chce, no kto nie je, nech sedí doma,“ povedal Pavol Jakubec.

Domov
Zdieľať
Diskusia