Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2021, 17:43
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Kam zamieria Becca a Barbora, keď budú chcieť pozvať na pivo milión Slovákov? Našli sme ideálne miesto (Refresher Leto)

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Sleduj tretí a zároveň posledný vlog z Refresher Leta 2021.

Posledný tohtoročný vlog Refresher Leto ťa vezme na miesta, o ktorých si možno do dnešného dňa nevedel. Zoberieme ťa na Via Ferratu v Skalke, nazrieme do Kremnice, Becca ťa prevedie po svojom rodnom meste a tour zavŕšime v Pivovare Hurbanovo, kam sa prišla pozrieť aj milovníčka piva Barbora Bakošová. 

Uvidíš, ako sa stal zo Šajma na jeden deň vášnivý horolezec, pre ktorého zrazu nebola prekážkou ani tá najväčšia skala. Vyskúšali sme si niekoľko adrenalínových aktivít, nie všetci členovia tímu to však zvládli na 100 %. 

Ak náhodou ešte premýšľaš, ktoré krásy Slovenska navštíviť pred začiatkom školského roka, máme pre teba niekoľko tipov, čo robiť v Nitre, Kremnici a priľahlých oblastiach. 

Aj keď tohtoročné Refresher Leto bolo omnoho viac o zábave ako o spoznávaní, veríme, že sme aspoň zopár z vás motivovali stráviť horúce dni aktívnejšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia