Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2021, 21:04
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Olympionik skoro nestihol preteky, lebo nastúpil na zlý autobus. Na taxík mu požičala dobrovoľníčka, napokon získal zlato

Olympionik skoro nestihol preteky, lebo nastúpil na zlý autobus. Na taxík mu požičala dobrovoľníčka, napokon získal zlato
Zdroj: Unsplash/Bryan Turner/volně k užití
NEWS OLYMPIJSKÉ HRY
Uložiť Uložené

Jamajský šprintér Hansle Parchment takmer preteky nestihol, nakoniec však všetko dobre dopadlo.

Aj keď olympijské hry v Tokiu nepatria medzi tie, na ktoré sa bude spomínať ako na najvydarenejšie, minimálne niekoľko pozitívnych príbehov im povesť vylepšuje. Patrí medzi ne aj ten, ktorý nedávno na svojej sociálnej sieti zverejnil jamajský šprintér Hansle Parchment.

Ten podľa svojich slov síce získal zlatú medailu v disciplíne beh na 110 metrov cez prekážky, musí sa však poďakovať ochotnej dobrovoľníčke, bez ktorej by sa na preteky vôbec nestihol dostaviť. 

V olympijskej dedine totiž nastúpil na zlý autobus, ktorý ho namiesto k atletickej dráhe odviezol k bazénom. Keď si to uvedomil, už nemal dostatok času, aby sa rovnakou trasou vrátil a vyhľadal správny autobus.

Domov
Zdieľať
Diskusia