Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 19:48
Čas čítania 1:30
Adam Novosad

TOP 3 v stredu: Megalúpež za 350-tisíc eur, slovenských hasičov si v Grécku zamilovali a vzťah Aniston so Schwimmerom sa nekoná

REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Tieto udalosti najviac rezonovali za uplynulý deň.

Hodinky za 350-tisíc eur sú fuč

V utorok krátko pred siedmou večer sa do butiku s luxusnými hodinkami Hublot v priestoroch hotela na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave nahrnuli dvaja zahalení muži. Zhodili na zem predavačku a odcudzili celkovo 19 kusov hodiniek za viac ako 350-tisíc eur. 

Muži prišli aj odišli cez podzemnú garáž, kam dorazili na skútri. Ten potom na úteku vymenili za bicykle, ktorými sa vybrali smerom do Petržalky. Polícia žiada verejnosť o akékoľvek informácie, ak by náhodou niekto mužov zo záznamu bezpečnostnej kamery spoznal. Viac si prečítaš tu.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR

Ross a Rachel v reálnom živote sa nekoná
Internet zošalel, keď sa objavili fámy o tom, že Jennifer Aniston a David Schwimmer spolu začali randiť. Ikonická dvojica stvárňovala postavy Rachel a Rossa v seriáli Priatelia, kde si spolu títo dvaja strihli viacero romantických scén. Ba čo viac, v nedávnej špeciálnej epizóde po rokoch priznali, že to medzi nimi na pľaci v úvode natáčania poriadne iskrilo.

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022, 20:00

Ľuďom na sociálnych sieťach preto netrvalo dlho, aby sa nechali strhnúť ošiaľom a radosťou z toho, že sa vraj Jennifer a David dali dokopy a po rokoch to spolu naozaj skúsili vo vzťahu. Obaja pritom doteraz boli nezadaní. Nanešťastie sa fámy ukázali ako nepravdivé, keď samotný Schwimmer klebety dementoval a potvrdil, že sú s Jennifer len veľmi dobrí priatelia. Viac sa dočítaš tu.

Rachel Green a Ross Geller.
Rachel Green a Ross Geller. Zdroj: NBC

Slovenských hasičov vychvaľujú v Grécku
Odkedy Grécko požiadalo o pomoc pri hasení lesných požiarov, do príchodu viac ako 70 slovenských hasičov do krajiny neprešli ani tri dni. Slovenská jednotka pomáha na ostrove Eubója, kde sa jej už podarilo dostať pod kontrolu požiar pri jednej z miestnych dedín a snaha pokračuje aj naďalej.

O našich hasičoch vznikli už aj reportáže v gréckych televíziách, v ktorých si vyslúžili obrovskú pochvalu za svoje nasadenie a odvahu. Pomoc Slovenska si, samozrejme, všímajú aj bežní obyvatelia Grécka, ktorí hromžia nad tým, akú úbohú techniku a biedny výstroj majú grécki hasiči, zatiaľ čo Slováci dorazili k požiarom s modernou technikou. Viac sa dočítaš tu.

HAZZ
Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

INSTAGRAM: post dňaSlovensko sa už netrpezlivo pripravuje na príchod pápeža Františka, ktorý by mal prísť v septembri. Chystá sa na viacero stretnutí s politikmi aj bežnými ľuďmi na bohoslužbách, a tak očividne eufória z veľkolepej návštevy dorazila už aj k pouličným umelcom. Takto vyzerá vítanie pápeža na slovenský spôsob.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia