Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2021, 15:43
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

VIDEO: Megalúpež v Bratislave za 350-tisíc eur. Luxusné hodinky ukradli neznámi muži, ktorých polícia stále hľadá

VIDEO: Megalúpež v Bratislave za 350-tisíc eur. Luxusné hodinky ukradli neznámi muži, ktorých polícia stále hľadá
Zdroj: Polícia SR
NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Predajňa luxusných hodiniek Hublot sa stala cieľom lúpeže. Spáchali ju neznámi muži, ktorí unikli na skútri aj bicykloch.

Z predajne luxusných hodiniek Hublot na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave včera krátko pred záverečnou dvaja muži ukradli hodinky za 350-tisíc eur. Megalúpež, ako prípad nazvala samotná polícia, sa stala krátko pred 19.00 hod., keď neznámi muži vbehli do butiku, zhodili predavačku na zem a začali svoju tašku plniť hodinkami.

„Doposiaľ neznáma dvojica mala prepadnúť luxusný butik švajčiarskej značky Hublot, ktorý je súčasťou hotela na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Z predajne si mali odniesť 19 ks exkluzívnych hodiniek za 350 000 eur,“ vysvetľuje polícia v statuse.

Po vniknutí do butiku vytiahol jeden z páchateľov kladivo, ktorým rozbil sklenenú vitrínu s hodinkami. Z videa vyplýva, že zatiaľ čo prvý páchateľ kradol hodinky, druhý dával pozor na predavačku, aby nemohla nijako zareagovať či privolať pomoc.

Odporúčané
Mohli sme použiť vodné delá a slzný plyn, ale zasiahli sme takticky. Policajný prezident bráni zásah na proteste v Bratislave Mohli sme použiť vodné delá a slzný plyn, ale zasiahli sme takticky. Policajný prezident bráni zásah na proteste v Bratislave 11. augusta 2021, 14:58

„S takto odcudzeným tovarom sa dali na útek, pri ktorom použili skúter, pričom na tomto dopravnom prostriedku prišli aj na miesto činu. Následne smerovali k Mostu SNP, kde vymenili skúter za vopred pripravené bicykle. Pokračovali na nich po pravej strane mosta v smere do mestskej časti Petržalka,“ uvádza polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia