Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2021, 19:27
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik TASR

Exkotlebovec Suja napadol štátneho tajomníka. Chrániť ho musel riaditeľ národného parku, podali trestné oznámenie

POLITIKA NÁRODNÁ RADA SR
Uložiť Uložené

Suja pred tromi mesiacmi chrstol Matovičovi vodu do tváre. Tentoraz opäť prejavil svoju útočnú povahu.

Štátny tajomník envirorezortu Juraj Smatana podal trestné oznámenie na poslanca Národnej rady SR Miroslava Suju (nezaradený). Pre TASR to potvrdila riaditeľka odboru komunikácie Ministerstva životného prostredia SR Jana Žjak.

Odporúčané
VIDEO: Suja oblial Matoviča v parlamente vodou. „Ste človek, ktorý vedie organizovanú zločineckú skupinu,“ kričal na neho VIDEO: Suja oblial Matoviča v parlamente vodou. „Ste človek, ktorý vedie organizovanú zločineckú skupinu,“ kričal na neho 27. mája 2021, 17:43

Smatana podal trestné oznámenie na policajnom obvodnom oddelení vo Svite. Dôvodom podania oznámenia je napadnutie, neoprávnené vniknutie do budovy Mestského úradu vo Svite a narušenie rokovania o reforme národných parkov, uviedla Žjak. Po fyzickej potýčke musel vraj Smatanu zachraňovať riaditeľ národného parku, píše Denník N.

Piatkové (6. 8.) rokovanie o budúcnosti národných parkov bolo vo Svite ako posledné. Pred mestským úradom v piatok popoludní protestovalo niekoľko desiatok nespokojných ľudí, medzi nimi bolo aj mimoparlamentné hnutie Republika a Únia regionálnych združení vlastníkov neštátnych lesov Slovenska. Tá sa dištancuje od akéhokoľvek prepájania s politickými stranami.

Miroslav Suja
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia