Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2021, 15:37
Čas čítania 1:04
Daniel Mikolášik

„Najsexi atlétka sveta“ sa na olympiáde nepostavila na štart ani raz. Aj napriek tomu získala milióny fanúšikov

„Najsexi atlétka sveta“ sa na olympiáde nepostavila na štart ani raz. Aj napriek tomu získala milióny fanúšikov
Zdroj: Unsplash/Matt Lee/volně k užití (ilustrační obrázek)
ŠPORT OH TOKIO 2021
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nie každý športovec musí predviesť nadpriemerné výkony, aby si zaistil priazeň fanúšikov.

Nemecká atlétka Alica Schmidtová sa začiatkom júla kvalifikovala na olympijské hry v Japonsku. V Tokiu sa jej však po simulácii závodných pretekov nepodarilo zabezpečiť si miesto vo finálnej zostave nemeckého štafetového tímu žien na 4x 400 metrov, píše The Sun.

To znamená, že sa na olympiáde na štart napokon nepostavila ani raz. 22-ročná bežkyňa si však aj napriek tomu získala srdcia fanúšikov. Objavila sa na viacerých zoznamoch najsympatickejších športovcov a športovkýň na práve prebiehajúcej olympiáde.

Odporúčané
Nemecká olympionička odmietla titul „najsexi atlétky sveta“. Nie povedala aj Playboyu, lebo sa chce sústrediť na šport Nemecká olympionička odmietla titul „najsexi atlétky sveta“. Nie povedala aj Playboyu, lebo sa chce sústrediť na šport 25. júla 2021, 17:41

Austrálsky magazín Busted Coverage zašiel tak ďaleko, že Schmidtovú označil za „najsexi atlétku na svete“, čo ju mierne zaskočilo, pretože tvrdí, že o takéto tituly nemá záujem. Vraj svoju pozornosť naplno zameriava na šport. 

Schmidtová to podčiarkla aj rozhodnutím odmietnuť fotenie pre pánsky magazín Playboy. Vo svojej kariére sa podľa vlastných slov zameriava na to, aby si vedela užívať úspechy ostatných ľudí, nezávidela im, ale radšej aby nastavila svoje ciele dostatočne vysoko a mohla sa neustále zlepšovať.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Domov
Zdieľať
Diskusia