Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 8:30
Čas čítania 4:50
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách

10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NETFLIX PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Slabší výber v kinách opäť vynahrádza nabitý streamingový program.

Musíme si zvykať na to, že aj počas letnej blockbusterovej sezóny sa môže stať, že streamingové platformy budú mať jednoducho nabitejší a pestrejší program. Bohužiaľ, platí to aj pre august, ktorý bude v kinách o čosi slabší ako júl. Naďalej to však môžeme prisúdiť koronavírusu, takže naše milované kiná stále nehádžeme do koša. Musíme však pochváliť streamingové platformy, ktoré si toho pre nás v auguste prichystali ozaj veľa. 

Odporúčané
Herná testerka Sabina Bagarová: Len v posledných mesiacoch vývoja remaku Mafie sme opravili tisícky bugov a chýb (Rozhovor) Herná testerka Sabina Bagarová: Len v posledných mesiacoch vývoja remaku Mafie sme opravili tisícky bugov a chýb (Rozhovor) 26. júla 2021, 14:30

Netflix

Vivo – 6. august

Vivo je malá opička, ktorá si túži splniť svoj hudobný sen. Animák je tak plný hudby a rôznych melódií. Jednotlivé piesne zložil a naspieval Lin-Manuel Miranda, producent muzikálov ako Hamilton či Into the Heights. O samotnom deji toho veľa nevieme, keďže Netflix stále nezverejnil plnohodnotný trailer, iba krátke ukážky z hudby.

Réžie sa chopili Kirk DeMicco (TheCroods) a Brandon Jeffords (Cloudy With a Chance of Meatballs 2), takže sa na ich nový výtvor celkom tešíme. Malou zaujímavosťou na záver je, že Vivo je už tretím animákom, ktorý štúdio Sony (Columbia Pictures) predalo Netflixu (prvými dvoma boli Mitchells vs Machines a Wish Dragon). 

Beckett – 13. august

Johna Davida Washingtona máme veľmi radi, takže jeho najnovší akčný triler určite nevynecháme. Washington hrá chlapa menom Beckett, ktorý spoločne so svojou manželkou (Alicia Vikander) dovolenkuje v Grécku. Po autonehode sa Beckett prebúdza v nemocnici so zlomenou rukou a zmiznutou manželkou, o ktorej nikto nič nevie.


Polícia spochybňuje aj jeho výpoveď, a tak sa vydáva na miesto činu. Tam však na neho začnú strieľať práve príslušníci polície, musí preto utiecť a bojovať o svoj život. Jeho cieľom je dostať sa na americkú ambasádu a zistiť, do čoho sa to zaplietol, keď sa ho snažia zabiť policajti. 

Sweet Girl – 20. august

Dej sa zameriava na rodinne založeného Raya (Jason Momoa), ktorý sa chce pomstiť farmaceutickej spoločnosti. Tá stiahla z trhu liek, ktorý mohol zachrániť jeho manželku zomierajúcu na rakovinu. Ray sa s tým odmieta zmieriť, a tak sa rozhodne pomstiť sa spoločnosti. Rýchlo však zisťuje, že sa zaplietol do obrovskej konšpirácie a život jeho rodiny je v ohrození. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Trailer prekvapivo láka aj na dramatickejšie a emotívnejšie momenty, no a samozrejmosťou je množstvo akcie. Režisér Brian Andrew Mendoza produkoval tri predošlé filmy s Momoom, ktoré boli len priemerné. Veríme, že jeho celovečerný debut bude oveľa lepší.

Späť
Zdieľať
Diskusia