Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
12. júla 2021 o 13:17
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

VIDEO: Slovák sa pred väzením schovával na streche, policajti ho museli presviedčať, aby nastúpil na výkon trestu

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Nechcel ísť do basy, lepšie mu bolo na streche, odkazujú policajti.

Policajti v Trenčíne museli riešiť bizarný problém s mužom, ktorý odmietol nastúpiť na výkon trestu odňatia slobody po odsúdení. Keď sa im podarilo vypátrať ho, v dome, v ktorom býval, ho museli „naháňať“ až na strechu, kam vyliezol v snahe vyhnúť sa väzeniu.

Muži zákona v tomto prípade pristupovali k udalosti citlivo a namiesto agresívneho zásahu zvolili diplomatickú stratégiu. Muža presvedčili, aby sa trestu postavil čelom. 

„Policajtom sa nakoniec muža podarilo presvedčiť, že schovávať sa naozaj nemá zmysel a svoj trest za nedovolené ozbrojovanie, ktorý mu bol uložený súdom, si musí odsedieť,“ pochválili sa na Facebooku. 

Odporúčané
Na slovensko-maďarskej hranici majú očkovaní výhodu, dostali vlastný pruh Na slovensko-maďarskej hranici majú očkovaní výhodu, dostali vlastný pruh 12. júla 2021 o 11:11

Polícia pridala aj autentické video ako dôkaz o celej udalosti, ktorú sa trenčianskym mužom zákona podarilo vyriešiť efektívne a bez ujmy na zdraví. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia