Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2021, 9:21
Čas čítania 0:31
Daniel Mikolášik

Na hraniciach s Chorvátskom čakajú dovolenkári aj 5 hodín. Tvoria sa obrovské kolóny pri vstupe z Maďarska aj zo Slovinska

Na hraniciach s Chorvátskom čakajú dovolenkári aj 5 hodín. Tvoria sa obrovské kolóny pri vstupe z Maďarska aj zo Slovinska
Zdroj: Unsplash/Kathy/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS CHORVÁTSKO HRANICE
Uložiť Uložené

Kontroly sú extrémne pomalé a turistov veľa.

Dovolenkári, počítajte s poriadnym zdržaním. Cestujúci k Jadranu vytvorili na všetkých veľkých priechodoch smerom do Chorvátska dlhé kolóny.

Slovákmi často využívaný maďarsko-chorvátsky hraničný priechod Letenye – Goričan je upchatý tiež. 

Kontroly sú pomalé a colníci vraj len dvaja, informuje vo svojej minúte Denník N na základe vyjadrenia cestujúcich priamo z miesta na chorvátskych hraniciach.

Na aktuálnych dopravných mapách od Googlu a Wazu sa pomalá premávka zobrazuje v najhoršom stupni. Dovolenkári údajne čakajú na vybavenie okolo päť hodín.

Obdobná situácia je na takmer všetkých veľkých hraničných priechodoch smerom do Chorvátska. Najhoršia situácia je v smere zo Slovinska, kde sa na viacerých priechodoch tvoria aj 10 kilometrov dlhé kolóny.

Domov
Zdieľať
Diskusia