Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2021, 11:40
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Keď pôjde Richard Sulík na detektor lži, zariadenie vybuchne, tvrdí Igor Matovič

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Strana Richarda Sulíka sa zdržala hlasovania o dôvere ministrovi financií Igorovi Matovičovi

Minister financií a predseda hnutia OĽaNO zaútočil v televízii TA3 na Richarda Sulíka a Máriu Kolíkovu. O šéfovi SaS povedal, že je klamár. „Nech ide na detektor lži a ten vybuchne,“ povedal Matovič v súvislosti s tým, že strana Sloboda a solidarita nehlasovala za vyslovenie dôvery v súvislosti s jeho odvolávaním v parlamente. 

Ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú opäť označil za podvodníčku. 

Igor Matovič považuje za chybu, že prezidentka Zuzana Čaputová dala referendum o predčasných voľbách preveriť Ústavnému súdu. Šéf OĽaNO tvrdí, že ľudia by mali mať možnosť vyjadriť svoj názor v tomto hlasovaní, aj keď sám ho nepodporí. 

Predčasné voľby sú riziko návratu mafie k moci,“ upozornil Igor Matovič aj v súvislosti so včerajším zverejnením časti výpovede bývalého šéfa finančnej správy Františka Imreczeho. 

Opäť raz zopakoval, že jeho nepopularita v prieskumoch súvisí s tým, že si zobral na zodpovednosť komunikáciu nepopulárnych opatrení. „Prieskumným agentúram verím asi tak ako predpovedi počasia,“ dodal Igor Matovič. 

Minister financií potvrdil, že čaká na termín očkovania neregistrovanou vakcínou Sputnik V. 

Odporúčané
Erik Tomáš Ficovi pred voľbami v roku 2016 údajne pomáhal zdiskreditovať Matoviča. Zapojil sa vraj aj Norbert Bödör Erik Tomáš Ficovi pred voľbami v roku 2016 údajne pomáhal zdiskreditovať Matoviča. Zapojil sa vraj aj Norbert Bödör 3. júla 2021, 14:33
Domov
Zdieľať
Diskusia