Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2021, 6:44
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Moderátorka v štúdiu EURO 2020 ukázala odhalený rozkrok. Podľa fanúšikov bola v priamom prenose bez nohavičiek

ZAUJÍMAVOSTI EURO 2020
Uložiť Uložené

Talianska moderátorka sa obyčajným prekrížením nôh postarala o poriadny rozruch.

Známa 60-ročná talianska moderátorka Paola Ferrari sa na moment stala stredobodom pozornosti aktuálne prebiehajúceho futbalového šampionátu EURO 2020, keď počas živého vstupu ukázala viac, ako chcela.

Skúsená športová moderátorka známa z programov ako La Domenica Sportiva či 90º minuto hodnotila výkony futbalistov počas živého vysielania v štúdiu majstrovstiev Európy, keď si v jednom momente prekrížila nohy z jednej strany na druhú. Oblečené mala len čierne šaty, pre ktoré počas prekladania nôh ukázala do kamery rozkrok.

Odporúčané
Sex ich stál 20 000 dolárov. K nadržancom na exotickom ostrove, kde je zakázané sexovať, pribudli ďalšie krásky Sex ich stál 20 000 dolárov. K nadržancom na exotickom ostrove, kde je zakázané sexovať, pribudli ďalšie krásky 1. júla 2021, 10:30

Pre pikantnú situáciu ju prirovnávajú k herečke Sharon Stone z filmu Základný inštinkt, píše New York Post. Video sa okamžite stalo virálnym na sociálnych sieťach a používatelia začali špekulovať o tom, či Ferrari v priamom prenose neukázala nahé intímne partie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paola Ferrari (@paolaferrari_db)

Domov
Zdieľať
Diskusia