Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2021, 10:30
Čas čítania 3:18
Daniel Mikolášik

Sex ich stál 20 000 dolárov. K nadržancom na exotickom ostrove, kde je zakázané sexovať, pribudli ďalšie krásky

Sex ich stál 20 000 dolárov. K nadržancom na exotickom ostrove, kde je zakázané sexovať, pribudli ďalšie krásky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Aké bolo zakončenie druhej série najpikantnejšej reality šou a kto si odniesol výhru?

Na exotickom ostrove v Mexiku to opäť žilo. Nadržancov vo vile pribudlo a okrem nich aj množstvo pikantných scén a zvratov v deji. Začali so stotisícovým rozpočtom a porušovaním pravidiel sa dokázali obrať až o 70-tisíc dolárov. Ako dokázali účastníci druhej série Too Hot To Handle počas štyroch týždňov nesexovať, nebozkávať sa a netúliť sa?

Všetci príťažliví súťažiaci majú počas šou zakázané bozky, dotyky, masturbáciu (aj vzájomnú) či iné ľúbostné hry. Každý prehrešok ich totiž stojí peniaze. Počas celého pobytu sú pod drobnohľadom a za každé porušenie im Lana (virtuálna asistentka a moderátorka celej šou) strhne určitú sumu v závislosti od závažnosti sexuálneho priestupku.

Odporúčané
Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex 24. júna 2021, 12:11

Na akej sume nakoniec súťažiaci skončia a koľko si odnesú po rozdelení výhry? To sa konečne dozvedáme v druhej „polovici“ série, ktorá vyšla presne týždeň po úvodných štyroch epizódach. Tie si Netflix pre divákov pripravil ešte 23. júna, zvyšných šesť vyšlo v posledný júnový deň.

Pribudli ďalší nadržanci a s nimi aj ďalšie porušovanie zákazu sexu

Karty zásadným spôsobom zmenili dvaja noví členovia vily. Predovšetkým exotická pilotka Christina, ktorej príchod zamával celým pánskym, ale aj dámskym osadenstvom. Tmavá Talianka pôvodom z Juhoafrickej republiky však najviac zamotala hlavu mladučkému Camovi, ktorý akoby úplne zabudol, že od začiatku pobytu má rozvinutý vzťah s Emily.

Tá mu jeho flirtovanie s novou ženou vo vile dá poriadne vyžrať, no napokon sa ospravedlní v snahe prehĺbiť ich vzťah nielen na fyzickej, ale predovšetkým na mentálnej úrovni. Práve to by malo byť cieľom celého pobytu, k čomu ich vedie samotná Lana, ale aj viaceré vzťahové workshopy a semináre s expertkou Alexandrou Roxo.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

Nie každému sa to však darí a pre absenciu akejkoľvek hlbšej zbližovacej aktivity na to napokon doplatia dvaja členovia vily. Vzhľadom na to, že influencer a certifikovaný osobný tréner Peter a barmanka s ambíciami modelky Kayla počas svojho pobytu nijako zvlášť neprejavili snahu o serióznejší vzťah, museli v piatej časti vilu opustiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia