Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2021, 12:11
Čas čítania 2:42
Daniel Mikolášik

Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex

Vrhli sa na seba krátko po tom, čo sa spoznali. Sleduj 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je zakázaný sex
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Netflix vydal zatiaľ štyri pomerne pikantné a na intímne scény bohaté epizódy najsexuálnejšej reality šou.

Stotisíc dolárov za to, že vydržíš štyri týždne nesexovať, nebozkávať sa a netúliť sa? Pre mnoho ľudí by to bol pomerne jednoduchý zárobok. Nie však pre desiatich nadržancov na exotickom ostrove v Mexiku, ktorí sa nám predstavili v rámci druhej série úspešnej reality šou od Netflixu s názvom Too Hot To Handle.

Odporúčané
Kto sú súťažiaci v novej sérii Too Hot to Handle? Nájdeš medzi nimi influencerov, modelky aj profesionálnych športovcov Kto sú súťažiaci v novej sérii Too Hot to Handle? Nájdeš medzi nimi influencerov, modelky aj profesionálnych športovcov 21. júna 2021, 15:14

Všetkých desať príťažlivých súťažiacich chtivých sexu má zakázané bozky, dotyky, masturbáciu (aj vzájomnú) či iné ľúbostné hry. Každý prehrešok ich totiž stojí peniaze. Počas celého pobytu sú pod drobnohľadom a za každé porušenie im Lana (virtuálna asistentka a moderátorka celej šou) strhne určitú sumu v závislosti od závažnosti sexuálneho priestupku.

Na akej sume nakoniec súťažiaci skončia a koľko si odnesú po rozdelení výhry? Po pozretí prvých štyroch epizód to vyzerá, že na konci šou skončia na mizine. Reality šou je rozdelená na 10 častí, pričom prvé štyri vyšli v stredu 23. júna a zvyšok má vyjsť 30. júna.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

Vrhli sa na seba už po niekoľkých hodinách

Prvý diel bol najmä o spoznávaní sa. Súťažiaci po jednom prichádzali do luxusného rezortu, zoznámili sa s ostatnými, prezradili, čomu sa venujú, odkiaľ sú a mnohí aj svoj sexuálny apetít. Už pri zoznámení sa začali medzi jednotlivými súťažiacimi vytvárať vzťahové putá. Muži si vytypovali ženy, ktoré sa im páčia, a ženy si vytypovali mužov.

Netrvalo dlho a po rôznych sladkých rečičkách a komplimentoch z každej strany sa už počas spoznávania na seba niektorí súťažiaci lepili a obchytkávali. Medzi Camom a Emily to dokonca zaiskrilo natoľko, že sa na pláži počas slnečného dňa vyslovene niekoľko hodín po tom, čo sa vôbec prvýkrát videli, začali bozkávať.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

V prvý večer nasledovala veľká párty v sexi zvieracích kostýmoch. Okrem nej nemohli chýbať ani sexuálne hry. Každý mal predviesť svoj najlepší baliaci trik, a keď tým nejaké „zviera“ ulovili, dotyční sa museli bozkávať, hrýzť či škrabkať. Súťažiaci to využili naplno.

Pokuty sa rozdávali ani nie 24 hodín po udelení zákazu

Po celý čas však žiadny z účastníkov netušil, že je v šou Too Hot to Handle. Produkcia im totiž povedala, že súťažia v úplne inej, vymyslenej reality šou. Po úvodných 12 hodinách spoznávania sa za nimi prišiel falošný hostiteľ Jeff, ktorý im povedal, aby privítali veľkú svetovú celebritu. Po dlhom čakaní a napätí sa objavila virtuálna asistentka Lana.

Odporúčané
Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca Ako dopadla piata séria Too Hot to Handle? Dvojnásobné pokuty, 12-minútový bozk a len jeden výherca 29. júla 2023, 10:00

Tá im oznámila dôležité pravidlo. Najbližšie týždne síce môžu stráviť spolu, nesmú sa však bozkávať ani mať sex. Prvú noc teda všetci zaspávali s rukami na perine a bez akéhokoľvek porušenia pravidiel. Hneď v druhej epizóde sa však už muselo strhávať zo spoločného rozpočtu.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

Bozkávanie ani nie 24 hodín po oznámení sexuálneho pôstu

O prvú „pokutu“ sa postarali Cam a Emily, medzi ktorými to iskrí, odkedy sa prvýkrát stretli. Vyšlo ich to draho, ale nadržanej modelke z Londýna a osobnému trénerovi z Južného Walesu to očividne stálo za to.

Ešte v ten večer však prišlo ďalšie porušovanie sexuálnych pravidiel. Počas rande sa totiž neovládli kanadská modelka a bývalá tanečnica Carly a profesionálny hráč amerického futbalu z Arizony Chase, ktorí sa – už mierne povzbudení alkoholom – začali bozkávať.

Aby toho nebolo málo, v rovnaký večer si navzájom neodolal ani ďalší bozkávací pár – parížsky model, influencer a niekdajší basketbalista Marvin a modelka z newyorského Brooklynu Merlin. Neskôr vo svojich radovánkach pokračovali Cam a Emily, ktorí sa bozkávali priamo v miestnosti vedľa Lany.

Prvá noc s pravidlami ich vyšla na 21-tisíc

Súťažiaci akoby zabudli, že hrajú o nejaké peniaze. Melinda a Carly si totiž strihli o to, ktorá z nich sa bude bozkávať s 21-ročným influencerom a certifikovaným osobným trénerom Petrom. Vyhrala Melinda, ktorá akoby chcela Marvinovi vrátiť to, že počas jej neprítomnosti flirtoval s Emily. Celý večer uzavreli ešte Chase a Carly – v posteli. Hrubé porušovanie pravidiel takmer všetkých súťažiacich ich za prvú „pôstnu“ noc vyšlo na rovných 21-tisíc dolárov.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix/Too Hot To Handle

Kritici zo svetových médií označili prvú sériu Too Hot to Handle za brak najhrubšieho zrna, ktorému sa neoplatí dávať šancu. Bude to tak aj s druhou sériou? Myslíme si, že je to dosť možné, keďže pokračovanie minuloročnej reality šou neprinieslo takmer nič nové. Pravidlá, vývoj, dramaturgia a samotný koncept zostali úplne rovnaké.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

Jediné, čo sa od minulého roka zmenilo, sú súťažiaci. Uvidíme, či nás zvyšné epizódy, ktoré sú naplánované na 30. júna, presvedčia o opaku. Dovtedy si môžeš vychutnať štyri pomerne pikantné a na intímne scény bohaté diely a na zvyšok sa pozrieme opäť v najbližšom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia