Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 15:14
Čas čítania 3:18
Tímea Krauszová

Kto sú súťažiaci v novej sérii Too Hot to Handle? Nájdeš medzi nimi influencerov, modelky aj profesionálnych športovcov

Kto sú súťažiaci v novej sérii Too Hot to Handle? Nájdeš medzi nimi influencerov, modelky aj profesionálnych športovcov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Toto je desať nadržancov, ktorí sa pre výhru stotisíc dolárov musia vzdať sexu aj intímnych dotykov.

Desať príťažlivých a sexuchtivých súťažiacich spojí túžba vyhrať 100-tisíc dolárov. Spoločne zažijú rozprávkovú dovolenku na exotickom ostrove, no vyhrať môžu len pod podmienkou, že celé štyri týždne to zvládnu bez sexu.

Všetky bozky, dotyky, masturbácia (aj vzájomná) či iné ľúbostné hry ich budú stáť peniaze. Budú pod drobnohľadom 24/7 a sledovať ich porušovanie pravidiel (pretože my už vieme, že ich porušia) budeš môcť na Netflixe. 

Kto sú súťažiaci v druhej sérii obľúbenej reality šou Too Hot to Handle? Postupne ti predstavíme najskôr ženy a potom mužov, ktorí podľa všetkého nie sú ochotní nesexovať. Ani za stotisíc.

Odporúčané
10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 21. apríla 2020, 13:01

Carly Lawrence

Kanadská modelka a bývalá tanečnica o sebe podľa Harper's Bazaar hovorí, že je požieračka mužov. Neznáša, keď jej niekto prikazuje, čo má robiť. Miluje nočný život a zatiaľ absolútne neplánuje usadiť sa s jedným partnerom. Bude pre ňu riadnou výzvou vydržať mesiac sama – alebo bude skôr ona výzvou pre spolusúťažiacich?

Emily Faye Miller

Emily ovláda niekoľko jazykov a zrejme sa jej podarí ovládnuť aj luxusný rezort. Modelka, ktorá aktuálne žije v Londýne a hovorí niekoľkými jazykmi, o sebe hovorí, že je dušou každej párty a vždy dostane, čo chce. Jej hobby je vraj randenie s mužmi, takže sa prihlásila naozaj do tej správnej relácie. Koľko sŕdc sa jej podarí zlomiť za jeden mesiac?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Too hot to handle / Emily (@emilyfayemillerr)

Kayla Jean

Pracuje v bare a buduje si kariéru modelky. Miluje všetko, čo sa spája s morom a s plážou: slnko a vlny sú jej a na mesiac v exotike si zrejme zbalí aj svoj surf. Kayla Jean má 26 rokov a vyrástla v rodine s prísnymi rodičmi. Teraz v dospelosti preto necháva divokému dieťaťu vo svojom vnútri voľnosť, ktorú v mladosti nemala. Stáť ju to môže riadny balík peňazí, no ako sama hovorí: rada sa zahráva s ohňom.

Domov
Zdieľať
Diskusia