Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. júla 2021, 11:35
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Takto začínal mafián Tony Soprano. Trailer k filmu o Sopranovcoch sľubuje mafiánsku klasiku

Takto začínal mafián Tony Soprano. Trailer k filmu o Sopranovcoch sľubuje mafiánsku klasiku
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MANY SAINTS OF NEWARK
Uložiť Uložené

Na filme The Many Saints of Newark pracujú tvorcovia úspešného seriálu.

Sopranos je jedným z najlepších, ak nie vôbec najlepším seriálom všetkých čias. Mafiánska rodina a jej problémy, ako i najkrajšie životné momenty absolútne ovládli americkú televíziu v prvej dekáde milénia a dodnes sú zdrojom inšpirácie mnohých televíznych tvorcov. Aj preto nás teší, že prequelový film k seriálu vytvorili tvorcovia seriálu Alan Taylor (ako režisér) a David Chase (ako scenárista a tvorca seriálu). 

Many Saints of Newark sa zaoberá tým, čo sa odohralo dlhé roky pred začiatkom udalostí seriálu Sopranos. Spoznáme Anthonyho Soprana ako mladíka, ktorý ešte len začína objavovať svet mafiánov. Uvidíme aj množstvo iných známych postáv zo seriálu, ktoré stvárnia noví, mladší herci. 

Odporúčané
5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 5 najhorších filmov tohto roka: pohoreli kiná aj Netflix. Od týchto snímok sme čakali viac 1. júla 2021, 14:35

Mladého Tonyho Soprana stvárni Michael Gandolfini. Je to syn zosnulého Jamesa Gandolfiniho, pôvodného Tonyho Soprana. Hlavnú rolu okrem Gandolfiniho stvárni Alessandro Nivola. Ten si zahrá Tonyho strýka Dickieho Moltisantiho, otca Christopher Moltisanti (v seriáli ho hral Michael Imperioli). Vo filme si okrem iných zahrajú aj Ray Liotta či Jon Bernthal. 

Príbeh sa bude odohrávať v Newarku roku 1966 počas násilných konfliktov medzi afroamerickými a talianskymi komunitami. The Many Saints of Newark sa do kín dostane 1. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia