Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 12:30
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Yeezy Boost kopačky dostali stop. Hrať v nich počas oficiálnych zápasov NFL je zakázané

MÓDA ADIDAS YEEZY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kopačky YZY 350/750 sa už v USA dostali do predaja, no NFL im dala zákaz.

Pôvodný článok z 15.9.2016 (nadpis: V adidas Yeezy Boost si môžeš zahrať americký futbal. Dostali podobu kopačiek a idú do predaja)


Keď sa hráč NFL tímu Houston Texans DeAndre Hopkins pochválil na Twitteri a neskôr i na ihrisku jeho novými kopačkami adidas Yeezy Boost 350 vo farbe Turtle Dove, začali internetom kolovať zvesti o tom, že Kanye West vstúpi so svojimi modelmi obuvi aj do amerického futbalu. Hoci existovala i domnienka, že ide len o exkluzívne vyrobený exemplár, o pár dní ju vyvrátil adidas oznámením, že kopačky Yeezy Boost 350 putujú do predaja. Od 15. septembra, čo je dnes, sa budú dať zakúpiť v USA v limitovanom počte. Zvršok je vyrobený z materiálu Primeknit a je obohatený o Sprintskin, syntetickú vrstvu, poskytujúcu ľahkosť a cit. Základ kopačky tvorí podrážka, zlievajúca v sebe odľahčenie, silu a potrebné trenie. Ak sa pýtaš, či si budeš môcť zaobstarať Yeezy kopačky aj v Európe upravené pre náš futbal, na túto otázku ti zatiaľ odpovedať nevieme, ale netreba to určite vylučovať.

Yeezy Boost kopačky dostali stop. Hrať v nich počas oficiálnych zápasov NFL je zakázané
Zdroj: twitter.com

Silueta adidas Yeezy Boost 350 však nie je jedinou, ktorá bola prerobená na verziu určenú na americký futbal. I jej väčší súrodenec Yeezy Boost 750 prešiel podobnou transformáciou. Na ihrisku si kopačky Yeezy Boost 750 vyskúšal Von Miller. Sú takmer identické s bežnými teniskami, rozdielna je, isteže, najmä podrážka. O ich release toho zatiaľ známe veľa nie je, no na pulty obchodov istotne pôjdu, keďže to potvrdili tri prúžky na Instagrame. 

Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30


YEEZY Cleats on Von Miller ????

Yeezy Boost kopačky dostali stop. Hrať v nich počas oficiálnych zápasov NFL je zakázané
Zdroj: www.instagram.com

Update 16.9.2016:

NFL zakázalo hrať svojim hráčom v kopačkách Yeezy, nakoľko nespĺňajú podmienku farebnej uniformnosti. Obuv by mala korešpondovať s farbami daného tímu a zároveň by mali mať kopačky jednu hlavnú farbu, ktorá sa však v prípade YZY 350 aj 750 dá určiť len ťažko, a tak bol hráč DeAndre Hopkins potrestaný pokutou 6000 dolárov. Uvidíme, ako tri pruhy zareagujú na tento problém. Hopkins sa ale vyjadril, že v nich už hrať nebude. Rozhodnutie by zmenil údajne len vtedy, ak by mu Yeezy platil pokuty. Celý príbeh pripomína story Michaela Jordana a jeho banned Air Jordan 1 Bred a osud tejto kauzy tak ešte len bude mať veľký význam pre obidve strany.

Pre viac informácií zo sveta módy sleduj Restyler

Domov
Zdieľať
Diskusia