Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2015, 8:20
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

BMW veľkolepo prezentuje a približuje prednosti novej sedmičky v pútavom videu!

TECH BMW
Uložiť Uložené

Priblížte si novú vlajkovú loď z Mníchova bližšie.

BMW v uplynulých hodinách, dokonca formou firemného večierku, ktorý bolo možné voľne sledovať aj online, konečne predstavilo svoju najväčšie pýchu, teda novú generáciu radu 7. Šiesta generácia je tak po viacerých doslova veľkolepých únikoch konečne realitou, s čím prichádzajú Bavori na trh s viacerými novými riešeniami a vymoženosťami. Tie nám automobilka krátko po predstavení a uvoľnení svojich vlastných fotografií predstavuje aj v prvom videu, ktoré je ladené v štýle krátkeho poznávacieho filmu, naznačujúceho väčšinu noviniek a prednosti odhalenej limuzíny. Na autentických záberoch nám tak BMW približuje, okrem samotného vzhľadu, napríklad rám počítajúci s početným zastúpením karbónu, ľadvinky s novou štruktúrou a aktívnou funkciou otvárania klapiek, filtrovanie nerovností vzduchovým podvozkom, gestami ovládaný infotainment, parkovanie uskutočnené na diaľku len za pomoci nového kľúča BMW Display Key či komfort pre posádku najmä zadného radu sedadiel. Počas viac než 5-minútového videa tak bližšie spoznávame sedmičku vo svojej plnej kráse, a to už či po stránke dizajnu alebo techniky. 

Keďže sa pod našimi včerajšími postmi týkajúcich sa nového BMW 7 spustila vážna diskusia na tému, ktoré zo súčasných vlajkových lodí prémiových značiek má navrch, dovoľte mi jednoduchú anketovú otázku na konci článku, ktorou vyjadrite svoje sympatie odhliadnuc od toho, či ste v jednotlivých exemplároch niekedy išli, alebo ich hodnotíte len "na oko".

BMW veľkolepo prezentuje a približuje prednosti novej sedmičky v pútavom videu!

Anketa:
Ktorý zo zástupcov triedy luxusných automobilov má u vás najväčšie sympatie?
Audi A8
BMW radu 7
Hyundai Genesis
Jaguar XJ
Lexus LS
Mercedes-Benz triedy S
Volkswagen Phaeton
Audi A8
18 %
185 Hlasov
BMW radu 7
31 %
326 Hlasov
Hyundai Genesis
2 %
25 Hlasov
Jaguar XJ
7 %
69 Hlasov
Lexus LS
4 %
39 Hlasov
Mercedes-Benz triedy S
35 %
370 Hlasov
Volkswagen Phaeton
3 %
32 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia