Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2021, 11:24
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Počúvaj prvú skladbu Desmodu 2 bez Kulyho s Robom Šimkom

HUDBA DESMOD
Uložiť Uložené

Desmod, ktorý do svojho názvu pridal meno speváka, vydáva prvú skladbu s názvom Dokonalý plán.

Odídenci z Desmodu vytvorili novú skupinu, do ktorej zobrali nových členov a ponechali si aj pôvodný názov. Aby sa od pôvodného projektu odlíšili, do názvu pridali meno hlavného speváka Roba Šimka. Len niekoľko týždňov od rozpadu kapely vydávajú prvú skladbu s názvom Dokonalý plán. Zatiaľ sa síce fanúšikovia nedočkali videoklipu, no vidíme, že kapela si veľmi rýchlo vytvorila nové sociálne siete aj oficiálnu prezentačnú stránku.

Spory medzi Kulym a odídencami zatiaľ neutíchajú. Aj keď sa v prípade materiálnych vecí dokázali rozdeliť na polovicu, so samotným názvom je stále problém. 

Manažér pôvodného Desmodu sa Novému Času posťažoval, že momentálne musia vysvetľovať, ktorý Desmod vlastne sú. „Vo svete býva zvykom, že keď niekto odíde zo známej kapely, názov ostane tam, kde je spevák. V našom kolektíve sa neudialo nič výnimočné, je to zase len na dohode, ktorá sa rodí ťažšie, ako som si myslel, to priznávam,“ povedal Michal Malicher.

Odporúčané
Spory o názov kapely Desmod vrcholia: Máme dva názvy, číha z toho trápnosť Spory o názov kapely Desmod vrcholia: Máme dva názvy, číha z toho trápnosť 21. júna 2021, 17:07

Aj pôvodný Desmod s Kulym už rozšíril svoj tím o nové posily a aktuálne pracuje na nových veciach. Až prax ukáže, či ľudia dokážu rešpektovať toto rozdelenie a či nebude dochádzať k omylom napríklad na živých koncertoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia