Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2021, 17:07
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Spory o názov kapely Desmod vrcholia: Máme dva názvy, číha z toho trápnosť

NEWS DESMOD
Uložiť Uložené

Kuly je Desmod, tvrdí manažér kapely Michal Malicher.

Aj keď si odídenci z kapely Desmod momentálne hovoria „Desmod a Robo Šimko“, pôvodní členovia na čele so spevákom Kulym chcú o názov zabojovať. Pre Nový Čas to povrdili spoločne s manažérom Michalom Malicherom. Podľa Kulyho sa dokázali dohodnúť na rozdelení všetkých hnuteľných vecí na polovicu, vrátili dokonca aj auto, v ktorom bola podľa pôvodných členov aj tak „zlá energia“.

„My necítime nenávisť ani hnev, skôr sme prekvapení z tej, ktorá ide z druhej strany,“ povedal Kuly pre Nový Čas Nedeľa.

Manažér pôvodného Desmodu sa Novému Času posťažoval, že momentálne musia vysvetľovať, ktorý Desmod vlastne sú. „Vo svete býva zvykom, že keď niekto odíde zo známej kapely, názov ostane tam, kde je spevák. V našom kolektíve sa neudialo nič výnimočné, je to zase len na dohode, ktorá sa rodí ťažšie, ako som si myslel, to priznávam,“ povedal Malicher.

To, že sú momentálne Desmody dva, vníma skôr ako trápnosť a neochotu dohodnúť sa. Manažér sa nestotožňuje ani so súčasným odlíšením, keď pridali odídenci do pôvodného názvu meno speváka a majú aj nové logo. Ani to však podľa neho nestačí. 

Odporúčané
Toto je nová zostava Desmodu, v ktorom zostal Kuly: „Konečne mám pocit, že som najslabší,“ hovorí spevák Toto je nová zostava Desmodu, v ktorom zostal Kuly: „Konečne mám pocit, že som najslabší,“ hovorí spevák 6. júna 2021, 11:27

Zatiaľ je teda spor o názov v rovine osobných rokovaní, ktoré nemajú konkrétny záver. Obe zoskupenia zatiaľ pracujú na novej tvorbe a až samotná prax na koncertoch a pri vydávaní albumov ukáže, ktorý Desmod si ľudia obľúbia viac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia