Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2021, 8:09
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Migos vychovali celú generáciu raperov, o luxuse dokážu rapovať hodiny. Počúvaj album Culture 3

Migos vychovali celú generáciu raperov, o luxuse dokážu rapovať hodiny. Počúvaj album Culture 3
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
NEWS MIGOS
Uložiť Uložené

Trojica, ktorá má veľkú zásluhu na súčasnej podobe svetového rapu, sa vracia s tretím pokračovaním kultovej série Culture.

Rapové zoskupenie Migos vydáva nový album s názvom Culture 3. Hosťuje na ňom smotánka amerického hudobného priemyslu vrátane Drakea, Cardi B, Justina Biebera, ale aj zosnulí Pop Smoke a Juice WRLD, ktorým Takeoff, Offset a Quavo vzdávajú poctu. Dočkali sme sa až 19 nových skladieb a cieľ bol už tradične jasný: predbehnúť všetkých kolegov a zadefinovať aspoň niekoľko prvkov, ktoré budú ostatní v budúcnosti kopírovať alebo ich budú aspoň inšpirovať.

Či boli snahy o inovatívnosť úspešné, zhodnotia recenzenti a hudobní kritici v najbližších dňoch, počas ktorých sa zároveň ukáže, či a ako sa dokáže tretie pokračovanie kultovej série Culture uchytiť v rebríčkoch Billboardu.

Odporúčané
Herákov asistent vyzýva animátorov z detského tábora, aby neodpovedali novinárom: Kašlite na to, nepíšte si o tom ani medzi sebou Herákov asistent vyzýva animátorov z detského tábora, aby neodpovedali novinárom: Kašlite na to, nepíšte si o tom ani medzi sebou 12. júna 2021, 10:24

Migos vydávajú aj prvý videoklip, konkrétne ku skladbe Modern Day. Tá je štvorminútovou prezentáciou toho, prečo sa majú raperi radi, zároveň prezentujú časť svojho majetkového priznania a pomedzi to odkazujú na svoje predošlé úspechy.

Viacerých poslucháčov sklamal raper Takeoff, ktorý si neodpustil rasistickú poznámku o Araboch a bombách. Aj majstrom tesárom reprezent rapu, zdá sa, dochádzajú kreatívne nápady a občas stavia na tie prvoplánovejšie. 

Celý album si už teraz môžeš vypočuť na všetkých streamovacích platformách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia