Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2021, 10:24
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Herákov asistent vyzýva animátorov z detského tábora, aby neodpovedali novinárom: Kašlite na to, nepíšte si o tom ani medzi sebou

NEWS JÁN HERÁK
Uložiť Uložené

Ján Herák sa síce vzdal poslaneckého mandátu, na rade je však policajné vyšetrovanie. V prípade uznania viny mu hrozí trest až vo výške 10 rokov za mrežami.

Herákov asistent Roman Šatara vyzýva pracovníkov v detských táboroch, ktorí spolupracovali s Jánom Herákom, aby nekomunikovali s médiami. Resp. ak aj áno, aby si dali otázky posielať mailom. „Pýtajte si radšej dopredu otázky, na ktoré im mailovo zodpoviete, a prekomunikujte to, prosím vás, s nami,“ hovorí na videu Šatara. Video zverejnil denník SME, podľa ktorého Šatara odmietol na otázky k jeho obsahu odpovedať. Denník píše aj to, že v tomto prípade nejde o ovplyvňovanie svedkov.

Odporúčané
Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore Dievča opísalo, ako ho poslanec Ján Herák vyzliekol a vykonal na ňom súlož. Obnovili starý prípad znásilnenia vo vianočnom tábore 9. júna 2021, 10:42

Poslanec Ján Herák sa vzdal mandátu po stupňujúcom sa tlaku a ďalších obvineniach polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia