Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2021, 6:20
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Billie Eilish si užíva dámsku jazdu v posteli, na Twisteri i v kuchyni. Miestami vyzývavo oblečená spieva aj o svojom ex

Billie Eilish si užíva dámsku jazdu v posteli, na Twisteri i v kuchyni. Miestami vyzývavo oblečená spieva aj o svojom ex
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Druhý sólový album speváčky je na spadnutie. Vydať ho plánuje na konci júla.

Billie Eilish sa pred vydaním albumu Happier Than Ever pripomína novou skladbou, ktorá sa od jej doterajšej tvorby výrazným spôsobom odlišuje hlavne vizuálne.

Kým doteraz sa snažila do klipov dostať temnotu prezentovanú v textoch, tentoraz sa diváci výnimočne majú možnosť pozerať na dievčenskú párty očami mladej 5-násobnej držiteľky prestížnej hudobnej ceny Grammy. V skladbe Billie Eilish opäť spomína na svoj posledný vzťah, naznačuje však, že sa cez negatívne momenty dávno preniesla. 

Billie neskrýva pred vydaním druhého štúdiového projektu nadšenie. Tvrdí, že si obzvlášť užila tvorbu albumu a zároveň ho považuje za svoje zatiaľ najlepšie dielo. „Nikdy som k projektu necítila viac lásky ako k tomuto,“ upresnila.

Odporúčané
Billie Eilish sa vo videoklipe necháva škrtiť hadom. Vypočuj si pieseň z nového albumu Billie Eilish sa vo videoklipe necháva škrtiť hadom. Vypočuj si pieseň z nového albumu 29. apríla 2021, 21:19

Na albume nájdeme celkovo 16 skladieb, pričom jednu z nich s názvom Your Power autorka zverejnila len nedávno. Billie nedávno po skoro dvoch rokoch spustila predpredaj na celosvetové turné, ktoré sa vypredalo za pár dní. Vidieť ju budú môcť aj fanúšikovia v Európe. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia