Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2021, 21:19
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Billie Eilish sa vo videoklipe necháva škrtiť hadom. Vypočuj si pieseň z nového albumu

Billie Eilish sa vo videoklipe necháva škrtiť hadom. Vypočuj si pieseň z nového albumu
Zdroj: Filip Poreba/REFRESHER
HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Popová speváčka vydáva sľubovaný videoklip, ktorým si môžu fanúšikovia skrátiť čakanie na album. Ten uzrie svetlo sveta 30. júla.

Päťnásobná držiteľka Grammy vydáva druhý štúdiový album, ktorým sa bude uchádzať o ďalšie rekordy a ceny. Projekt s názvom Happier Than Ever má oficiálny dátum vydania naplánovaný na 30. júl, ešte predtým sa však fanúšikovia pravdepodobne dočkajú odhalenia viacerých skladieb.

Dnes vydáva avizovaný klip ku skladbe Your Power, pričom ide o klasickú melancholickú záležitosť, v ktorej dominuje hlas a prejav speváčky. Texty si píše sama od úplného začiatku, a tak niet pochýb ani o autenticite myšlienok. Billie ešte začiatkom týždňa potvrdila, že tento album je jej obľúbený a zároveň je nadšená aj nervózna. „Nikdy som k projektu necítila viac lásky ako k tomuto,“ upresnila. 

Odporúčané
Netflix v máji rozdrví konkurenciu. Ponúkne totiž úžasné seriály a filmy, ktoré musíš vidieť Netflix v máji rozdrví konkurenciu. Ponúkne totiž úžasné seriály a filmy, ktoré musíš vidieť 28. apríla 2021, 15:30

Na albume nájdeme celkovo 16 skladieb, pričom dnes vydaná novinka je už treťou, ktorú môžu fanúšikovia počúvať. Billie Eilish zatiaľ neodhalila mená hostí, predpokladáme však, že sa obklopila tými najlepšími. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia