Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2021, 18:53
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

Lady Gaga, Justin Bieber či BTS v špeciálnej epizóde Priateľov v Číne chýbali, cenzurovaná verzia je o niekoľko minút kratšia

Lady Gaga, Justin Bieber či BTS v špeciálnej epizóde Priateľov v Číne chýbali, cenzurovaná verzia je o niekoľko minút kratšia
Zdroj: HBO GO
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Chýbali aj akékoľvek zmienky o LGBT komunite.

Vo štvrtok sme si mohli pozrieť premiéru špeciálnej epizódy kultového seriálu Priatelia. Ak ťa zaujíma, ako sa nám páčila, môžeš si prečítať našu recenziu.

Nie všetci fanúšikovia si však mohli užiť celú, 104-minútovú špeciálnu epizódu. V Číne ju zredukovali o niekoľko minút; vynechali hviezdy, ktoré majú zakázané v Číne koncertovať, či „nevhodné“ témy, informuje The Guardian.

Chýbali celé minúty

Na jednej čínskej streamovacej platforme chýbalo šesť minút oproti pôvodnej verzii, na ďalšej vystrihli päť minút. Medzi chýbajúce scény patrí aj duet Phoebe s Lady Gaga, kde si spoločne zaspievali Smelly Cat.

Friends, reunion, Priatelia
Zdroj: HBO GO

Lady Gaga má zakázané koncertovať v krajine od roku 2016, keď sa stretla s dalajlámom. Stretnutím vraj podporila spirituálneho lídra, ktorý je v očiach čínskej vlády vodcom tibetského separatizmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia