Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021, 8:36
Čas čítania 4:35
Tímea Krauszová

Recenzia: Priatelia sú zase spolu a celý svet ich miluje. V novej, špeciálnej epizóde dojali divákov až k slzám

Recenzia: Priatelia sú zase spolu a celý svet ich miluje. V novej, špeciálnej epizóde dojali divákov až k slzám
Zdroj: HBO GO/Priatelia: Zase spolu
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Herci z našich obľúbených Priateľov sa po rokoch stretli znovu.

Priatelia sú po 17 rokoch späť. Aj keď len na necelé dve hodiny, ale opäť sme sa ocitli v zrejme najslávnejšej obývačke všetkých čias, a hoci sme to mohli už na základe traileru tušiť, stretnutie hlavných postáv v nás vyvolalo pocit nostalgie. Presne tak, ako sa to od reunion epizódy vlastne očakávalo.

O možnej špeciálnej epizóde, filme, pokračovaní či spin-off sérii sa debatovalo dlhé roky. Každú možnosť producenti Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane zaryto odmietali, pretože príbehy hlavných postáv zakončili tak, ako chceli, a otvárať ich nanovo bolo riskantné. Napokon však našli elegantný spôsob, ako to urobiť inak. Nezabránila tomu už ani pandémia.

Premiéra špeciálnej epizódy Priatelia: Zase spolu (Friends: The Reunion) bola 27. mája 2021. Článok jednoznačne obsahuje spoilery. Ak Priateľov miluješ a ideš si ich pozrieť práve teraz, priprav sa na záplavu emócií.

Megaúspešný seriál si získal milióny fanúšikov po celom svete a dnes si získava aj dospievajúcu generáciu, ktorá ho objavuje až teraz.
Megaúspešný seriál si získal milióny fanúšikov po celom svete a dnes si získava aj dospievajúcu generáciu, ktorá ho objavuje až teraz. Zdroj: HBO GO/Priatelia: Zase spolu

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer sa vracajú do štúdia Stage 24, jedného zo štúdií spoločnosti Warner Bros. v kalifornskom Burbanku, v ktorom sa ikonický komediálny seriál pôvodne natáčal. Po prvýkrát je hviezdna šestka opäť spolu a my sme sa nemohli dočkať, až si špeciálnu epizódu pozrieme. Seriál Priatelia nielenže odštartoval ich kariéry, ale podľa ich vlastných slov položil základy pevného priateľstva, ktoré im vydržalo dodnes.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Špeciálna epizóda trvá jednu hodinu a 40 minút, počas ktorých sa striedajú viaceré veci. V prvom rade je to improvizované stretnutie hercov, ktorí sa zvítavajú, spomínajú na staré dobré časy, a keď sedia na Monicinom gauči, divák má pri pozeraní dojem, že je v známej obývačke spolu s nimi.

Domov
Zdieľať
Diskusia