Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021 o 20:09
Čas čítania 0:32
Daniel Mikolášik

Na slovenských cestách sa objavil ďalší doubledecker: polícia tentoraz riešila bizarný prípad v Bratislave

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Bratislavskí policajti pri pohľade na motoristickú kreáciu neverili vlastným očiam.

Približne dva týždne po bizarnom prípade trnavského doubledeckera, keď na streche osobného vozidla viezol šofér ďalšie auto, museli podobnú dopravnú kuriozitu riešiť aj bratislavskí policajti.

Tým sa na Moste Lafranconi podarilo spozorovať ďalšie „dvojauto“. Šoféroval ho bulharský vodič.

Odporúčané
Trnavskí policajti riešia bizarný prípad, po ceste šli dve autá naskladané na seba Trnavskí policajti riešia bizarný prípad, po ceste šli dve autá naskladané na seba 12. mája 2021 o 13:01

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku informuje, že vodič šoféroval nákladné vozidlo a na ložnej ploche valníka mal naložené ďalšie motorové vozidlo, ktorému chýbali kolesá. 

„Bratislavskí diaľniční policajti spozorovali na Moste Lafranconi vodiča nákladného vozidla cudzej štátnej príslušnosti, ktorý mal na ložnej ploche valníka naložené motorové vozidlo. Tento náklad však nespĺňal ustanovené podmienky,“ píše polícia.

Zároveň upozorňuje, že podľa zákona musí byť náklad na aute riadne umiestnený, rozložený a upevnený, aby neohrozoval plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky. 

„Náklad musí byť zabezpečený tak, aby sa pri zmene rýchlosti jazdy alebo zmene smeru jazdy vozidla nezošmykol, neprevrátil, nespadol alebo sa inak voľne nepohyboval,“ uzatvára polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia