Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2021, 7:27
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Stal som sa raperom cez noc, je rýchly ako Japonec a má vplyv ako Al Capone. Počúvaj Hot16 v podaní Expl0iteda

NEWS EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Youtuber na dôchodku Explo sa spojil s Ruka Hore, aby v rámci odovzdávania cien pre raperov odprezentoval svoju Hot16.

Aj keď nejde o prvý Expl0itedov hudobný výkon, určite ide o to najlepšie, čo sa mu zatiaľ podarilo vydať. S pomocou vydavateľstva Ruka Hore nahral Hot16, pričom v texte odprezentoval víťazov špeciálnej kategórie.

Odporúčané
Slovenskí raperi s trestnoprávnou minulosťou: sedeli za drogy aj vraždu Slovenskí raperi s trestnoprávnou minulosťou: sedeli za drogy aj vraždu 24. mája 2021, 9:30

Ruka Hore v rámci odovzdávania svojich hudobných cien vytvorila aj kategóriu, v ktorej fanúšikovia slovenského a českého rapu hlasovali za najlepšie zvládnutú #Hot16Challenge. Tá sa ešte v roku 2020 stala v našich končinách fenoménom, keďže sa do nej zapojila veľká časť scény s cieľom pomôcť dobrej veci. Úlohou raperov bolo odrapovať 16 veršov do jedného dňa od nominácie a následne vyzdvihnúť jednu alebo viac nadácií, ktoré by mali poslucháči v čase pandémie podporiť. 

Darilo sa mnohým, podľa hlasujúcich v tejto súťaži bol najlepší Separ, na druhom mieste skončil Ben Cristovao a na treťom Nik Tendo.

Keďže išlo o hlasovanie fanúšikov, navrch mali, pochopiteľne, tí s väčším počtom sledujúcich. 

Okrem Expla sme mali možnosť vidieť aj špeciálnu verziu obľúbenej skladby od DMS, ktorú odprezentovalo rómske duo Kuky Band. Sympatická dvojica hudobníkov si tentoraz zobrala do parády track MDMS. Nevynechali ani rapové slohy Separa a Dameho, ktorým však dali typickú energickú podobu s prvkami rómskej tvorby.

Domov
Zdieľať
Diskusia