Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. mája 2021, 16:58
Čas čítania 0:36
Daniel Mikolášik

Danko šíri homofóbiu: Pellegriniho stranu nazval homosexuálnymi lenivcami. Po vzore Orbána a Putina útočí na sexuálne menšiny

POLITIKA POLITICI
Uložiť Uložené

Podľa Danka, ktorého SNS preferenciami dlhodobo klesá a podľa prieskumov je veľmi ďaleko za hranicou zvoliteľnosti, je prieskum agentúry AKO zmanipulovaný.

Podpredseda mimoparlamentnej strany SNS Andrej Danko v statuse na Facebooku šíril krajne homofóbne názory. Stranu Petra Pellegriniho nazval „homosexuálnymi lenivcami“, pričom reagoval na najnovší prieskum agentúry AKO. Podľa neho by parlamentné voľby s výrazným náskokom opäť vyhrala strana Hlas-SD.

Odporúčané
Májový prieskum AKO: Sulík má stále náskok pred Matovičom, Pellegrini mierne klesá a Fico rastie Májový prieskum AKO: Sulík má stále náskok pred Matovičom, Pellegrini mierne klesá a Fico rastie 20. mája 2021, 14:09

V statuse na sociálnej sieti tvrdí, že agentúrny prieskum musí byť zmanipulovaný oligarchami a médiami. „Dnes agentúra AKO zverejnila, že Hlas-SD s Pellegrinim by mal opäť 22,5 %. Prepáčte, neverím, že tento národ po vláde bláznov by chcel vládu homosexuálnych lenivcov,“ napísal na Facebooku.

„Verím, že toto je len hlúpa manipulácia oligarchov a médií. Slovenský národ to, čo sa deje a dialo, pochopí, a verím, že voľby ukážu skutočné čísla a dôveru k stranám. Inak by som politiku nevládal robiť,“ dodal bývalý predseda Národnej rady SR.

Na rozdiel od Hlasu však Slovenská národná strana v preferenciách dlhodobo klesá a podľa prieskumov je veľmi ďaleko za hranicou zvoliteľnosti. Andrej Danko sa tak podľa vzoru maďarského premiéra Viktora Orbána a ruského prezidenta Vladimira Putina snaží získavať preferencie stereotypným útočením na sexuálne menšiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia