Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. mája 2021, 22:05
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Thor Bjornsson sa vysekal z 205-kilovej hory na 155-kilového zabijaka v boxerskom ringu. Už netúži byť najsilnejším mužom sveta

Thor Bjornsson sa vysekal z 205-kilovej hory na 155-kilového zabijaka v boxerskom ringu. Už netúži byť najsilnejším mužom sveta
Zdroj: Victor Chavez/Getty Images
NEWS GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Bjornsson si podľa vlastných slov uvedomuje, že teraz musí zostať zdravý a venovať sa svojej rodine.

Hafþór Julius Bjornsson alias The Mountain zo seriálu Game of Thrones v domácej izolácii posledné mesiace nezaháľal. Jeden z najsilnejších mužov sveta, ktorý sa v minulosti mohol pýšiť titulom World’s Strongest Man, postupom času presedlal z kariéry strongmana na box. Aj naďalej sa však snaží zveľaďovať svoje telo.

Na Instagram pridal príspevok, v ktorom ukazuje dve fotografie zachytené s odstupom jedného roka. Keď minulý rok vypukla pandémia, Thor Bjornsson vážil 205 kilogramov a stále sa mohol pobiť o titul najsilnejšieho muža sveta, ale medzitým sa rozhodol zo súťaží pre strongmanov odísť do dôchodku a venovať sa športu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Bjornsson sa nechal nahovoriť na kariéru exhibičného boxera, na ktorú potreboval zmeniť kompozíciu svojej postavy, aby mohol rýchlosťou aj obratnosťou konkurovať protivníkom.

V boxe mu viac nestačili obrovské svaly, a tak začal pracovať na jedálničku aj tréningoch. Výsledok? Za rok sa vysekal z 205-kilogramového obra na 155-kilogramového boxera v zrejme najlepšej životnej kondícii.

Odporúčané
Virálne video ukazuje, aký rozdielny je teraz život v Gaze a Izraeli. Jedna strana ráta mŕtvych a sutiny, druhá žije bežný život Virálne video ukazuje, aký rozdielny je teraz život v Gaze a Izraeli. Jedna strana ráta mŕtvych a sutiny, druhá žije bežný život 20. mája 2021, 11:32

Na margo svojej kariéry strongmana povedal, že sa teší životnej zmene, ale návrat nezavrhuje. „Možno sa nikdy nevrátim, ale nikdy nehovor nikdy. Stále mám len 31 rokov a môžem sa vrátiť o niekoľko rokov, ak po tom bude túžiť moje srdce. Teraz mi srdce hovorí, že musím byť zdravý pre svoju rodinu a robiť to, čo je pre ňu najlepšie,“ odkázal Thor fanúšikom.

Domov
Zdieľať
Diskusia