Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2021, 22:04
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Rytmus v nových Rapíkoch starej matere sarkasticky ďakuje vláde, že nakúpila milióny testov. Na sparing pozval Naked Bananas

NEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Raper tentoraz vybehol s Naked Bananas do telocvične, kde si vyskúšali svoje boxerské zručnosti.

Rytmus sa po pár mesiacoch opäť prihlásil s Rapíkmi starej matere. Znova si na pomoc zavolal chlapcov z Naked Bananas, s ktorými sa bol minule otužovať, teraz sa však proti sebe postavili v boxerskom ringu.

Známy raper v úvode videa už tradične dorazil na luxusnom aute značky Rolls Royce, ktoré na parkovisku pri bratislavskom Starom moste najskôr zaparkoval vedľa Octavie, potom na ňom obišiel do kruhu kameramana a napokon zarapoval skladbu Fantázia od Igora Kmeťa, v ktorej v roku 2015 hosťoval. 

Odporúčané
Keď vypukol koronavírus, Tomáš nechtiac uviazol na odľahlom exotickom ostrove Tonga. Z 15 dní sa stalo 8 mesiacov (Rozhovor) Keď vypukol koronavírus, Tomáš nechtiac uviazol na odľahlom exotickom ostrove Tonga. Z 15 dní sa stalo 8 mesiacov (Rozhovor) 19. mája 2021, 9:30

Medzitým si stihol sarkasticky vystreliť z vlády, ktorá podľa neho nakúpila poriadne veľa antigénových testov, nech môže obyvateľov Slovenska držať dostatočne dlho pod kontrolou. Vraj nemá rúško, lebo „proti mumpsu je už aj tak zaočkovaný". 

Domov
Zdieľať
Diskusia