Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 7:44
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Mafián Piťo sa chce údajne dohodnúť na vine a treste, aby sa vyhol doživotiu. Na slobodu by sa mohol dostať o pár rokov

Mafián Piťo sa chce údajne dohodnúť na vine a treste, aby sa vyhol doživotiu. Na slobodu by sa mohol dostať o pár rokov
Zdroj: TASR/Štefan Puškáš
NEWS PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Už dnes od deviatej ráno bude Špecializovaný trestný súd rozhodovať o Jurajovi Ondrejčákovi alias Piťovi. Podľa informácií portálu Zoznam.sk sa chce dohodnúť na 23-ročnom treste.

Juraj Ondrejčák alias Piťo sa v utorok postaví pred Špecializovaný trestný súd. Podľa informácií portálu Zoznam.sk ponúkne prokurátorovi dohodu o vine a treste vo výške 23 rokov v súvislosti s trestnými činmi, ktoré sú mu kladené za vinu. Piťo sa priznal k trom vraždám, pri dvoch bol údajne osobne a tretiu si vraj objednal. Okrem iných je medzi zavraždenými aj šéf konkurenčného gangu takáčovcov. 

Šéfa mafiánskej skupiny z bratislavského Lamača zadržala polícia ešte v roku 2011. Zo svojho trestu si tak odsedel už približne desať rokov. Ak by súd pristúpil na jeho údajný návrh, o prepustenie na slobodu by mohol požiadať už o pár rokov – po troch štvrtinách trestu. Ondrejčákov cieľ je však jasný: robí všetko pre to, aby sa vyhol doživotnému trestu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia