Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. mája 2021, 19:37
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

VIDEO: Mladí Prešovčania súložili pri štvorprúdovke na sídlisku, zadržala ich polícia. Niet im čo závidieť, komentoval okoloidúci

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Mladá žena má podľa informácií TV Joj len 14 rokov. Polícia preto nechcela prípad bližšie komentovať.

TV Joj informuje o bizarnom prípade z Prešova, kde polícia zadržala mladú dvojicu, ktorá súložila neďaleko frekventovanej štvorprúdovky za parkoviskom pri poliklinike.

Výhľad na pár mali ľudia prechádzajúci po neďalekom chodníku, ale aj vodiči a taktiež obyvatelia bytoviek v okolí, z ktorých sa podarilo natočiť aj krátke video. Televízia ho síce zverejnila, samotný akt však, pochopiteľne, vycenzurovala. 

Na mladých ľudí niekto zavolal políciu, ktorá okamžite zakročila a oboch previezla na policajnú stanicu. Bližšie podrobnosti však odmietla uviesť, pretože podľa informácií TV Joj bola súložiaca žena maloletá. Ako polícia kuriózny prípad vyriešila, nie je známe. 

Odporúčané
VIDEO: Mladík hodil do mestských policajtov v centre Bratislavy veľký kovový stôl. Prišli nás len upozorniť, tvrdí svedok VIDEO: Mladík hodil do mestských policajtov v centre Bratislavy veľký kovový stôl. Prišli nás len upozorniť, tvrdí svedok 17. mája 2021, 14:05

„Prípad bol nahlásený na linku 158. Policajná hliadka na mieste zadržala dve osoby. K prípadu nebudeme poskytovať bližšie informácie, a to vzhľadom na vek páchateľa, ako aj na skutočnosť, že ide o prípad sexuálneho charakteru,“ povedala televízii hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Okoloidúci len neveriacky krútili hlavami a žartovali. 


Domov
Zdieľať
Diskusia