Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2021, 14:05
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

VIDEO: Mladík hodil do mestských policajtov v centre Bratislavy veľký kovový stôl. Prišli nás len upozorniť, tvrdí svedok

VIDEO: Mladík hodil do mestských policajtov v centre Bratislavy veľký kovový stôl. Prišli nás len upozorniť, tvrdí svedok
Zdroj: Polícia SR
NEWS BRATISLAVA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Polícia sa už prípadom zaoberá v súvislosti s podozrením z trestného činu útoku na verejného činiteľa.

V nedeľu večer začal slovenskými instagramovými účtami kolovať videopríspevok, ktorý zachytáva, ako mladý muž hodil pravdepodobne veľký kovový stôl do mestských policajtov pred Starou tržnicou v Bratislave. 

Incident sa stal ešte v noci z piatka na sobotu. Prípadom sa v súčasnosti už zaoberajú policajti pre podozrenie z trestného činu útoku na verejného činiteľa. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti.


Polícia zverejnila krátke video, ktoré uplynulý víkend kolovalo po internete a zachytáva incident na preplnenom námestí pred Starou tržnicou. Na videu vidieť pri sebe stojacich mestských policajtov a príslušníkov bezpečnostnej služby. V tej chvíli do nich jeden z mladíkov zozadu hodí kovový predmet a rozuteká sa. Video sa končí tým, ako za mladíkom utekajú viacerí policajti.

Odporúčané
FOTOGALÉRIA: Bratislavčania vo veľkom oslavovali v uliciach. Takto vyzerala prvá noc v baroch po zákaze vychádzania FOTOGALÉRIA: Bratislavčania vo veľkom oslavovali v uliciach. Takto vyzerala prvá noc v baroch po zákaze vychádzania 16. mája 2021, 15:29

Refresher kontaktoval ľudí, ktorí sa v tom čase v centre Bratislavy nachádzali a udalosť videli na vlastné oči. Podľa svedkov prišli mestskí policajti pred Starú tržnicu, pretože tam skupina mladých ľudí mala nahlas pustenú vlastnú hudbu z prenosného reproduktora. Incident sa stal v čase, keď mestskí policajti skupinke hlučných ľudí dohovárali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia