Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2021, 17:45
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

Ukrajinský lezec, ktorý bez istenia zdolal aj bratislavské UFO, vyliezol tentoraz na Klingerku. Potom musel utiecť policajtom

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Spoločnosť mu robil Expl0ited, Ukrajinec liezol bez istenia a potom musel utekať pred políciou.

Ukrajinský lezec známy pod prezývkou Mustang Wanted je už známa firma. V minulosti vyliezol bez istenia na bratislavské UFO či na komín v Petržalke. Tentoraz v spoločnosti známeho youtubera Expl0ited zdolal rozostavanú výškovú budovu Klingerka, ktorá dopĺňa panorámu bratislavského „downtownu“. Adrenalínové lezenie predchádzalo policajnej naháňačke.

Odporúčané
Genesis to so vstupom do Európy myslí vážne. G70 Shooting Brake je ušitý na mieru európskemu zákazníkovi Genesis to so vstupom do Európy myslí vážne. G70 Shooting Brake je ušitý na mieru európskemu zákazníkovi 17. mája 2021, 11:36

S plameňometom nad Bratislavou

„Nie je mi všetko jedno,“ priznal na kameru Expl0ited, ktorému sa z tej výšky aj zatočila hlava. Najskôr s Ukrajincom zdolali žeriav, potom „sa opustili“ s plameňometom v ruke. Vznikli tak výborné vizuály, pričom je z videa jasné, že chalani nemali istenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia