Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2021, 22:31
Čas čítania 0:53
Katarína Danková

Značka Adidas spustila predaj Reeboku. Odhadovaná cena je takmer o 3 miliardy dolárov nižšia ako pred piatimi rokmi

Značka Adidas spustila predaj Reeboku. Odhadovaná cena je takmer o 3 miliardy dolárov nižšia ako pred piatimi rokmi
Zdroj: Unsplash/Grailify/volně k užití
MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

Kto nakoniec získa športový brand Reebok?

Po opakovaných návrhoch investorov sa značka Adidas nakoniec rozhodla predať Reebok. Oznámila to minulý týždeň, pričom dnes sa cena značky odhaduje na 1 miliardu dolárov. To je o takmer 3 miliardy dolárov menej ako jej obstarávacia cena pred piatimi rokmi.

Odporúčané
Adidas uvažuje o predaji značky Reebok, ktorú kúpil v roku 2006 za 3,8 miliardy dolárov Adidas uvažuje o predaji značky Reebok, ktorú kúpil v roku 2006 za 3,8 miliardy dolárov 14. decembra 2020, 22:17

V týchto dňoch beží aukcia športového brandu Reebok. Podľa odhadov by sa do predaja mohli zapojiť čínski rivali Anta Sports a Li-Ning, kórejská Fila a Wolverine World Wide, americký hráč, ktorý už vlastní značky ako Merrell a Saucony a vyrába obuv pre Harley-Davidson a Caterpillar.

Súťažiť by mohli aj súkromné ​​spoločnosti TPG Capital, Sycamore Partners, Cerberus Capital Management a Apollo Global Management, informuje Fashion United. Predajca a ani možní kupujúci sa k veci zatiaľ nevyjadrili.

Domov
Zdieľať
Diskusia