Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2020, 22:17
Čas čítania 0:35
Miriam Rumanková

Adidas uvažuje o predaji značky Reebok, ktorú kúpil v roku 2006 za 3,8 miliardy dolárov

NEWS ADIDAS MÓDA
Uložiť Uložené

Generálny riaditeľ Adidasu pred pandémiou dúfal, že z predaja Reeboku získajú 2 miliardy eur. Priznal, že teraz by bol spokojný aj s nižšou sumou.

 Adidas kúpil športovú značku Reebok v roku 2006 za 3,8 miliardy dolárov. Medzičasom sa im podarilo zo stratovej firmy spraviť ziskovú. Dnes ale gigant premýšľa o tom, či si Reebok ponechá alebo značku predá. Rozhodnutie by malo padnúť do 10. marca budúceho roka, kedy Adidas predstaví svoj nový 5 ročný plán. Informuje o tom portál Bloomberg.

Odporúčané
Reebok má tenisky z ricínovej fazule a eukalyptu. Sú celé z prírodne rozložiteľných materiálov Reebok má tenisky z ricínovej fazule a eukalyptu. Sú celé z prírodne rozložiteľných materiálov 4. decembra 2019, 6:54

O Reebok sa ešte minulý mesiac zaujímali firmy Permira a Triton, informoval o tom denník Financial Times. Kúpiť by ho mohla aj VF Corp., ktorá vlastní značky Timberland a North Face, ako aj čínska skupina Anta International Group Holdings.

Domov
Zdieľať
Diskusia