Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2021, 8:12
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

The Weeknd stvoril dokonalú Arianu Grande v továrni na bábiky. Sleduj spojenie dvoch svetoznámych umelcov

The Weeknd stvoril dokonalú Arianu Grande v továrni na bábiky. Sleduj spojenie dvoch svetoznámych umelcov
Zdroj: Joseph Okpako/Getty Images
NEWS ARIANA GRANDE THE WEEKND
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali remixu skladby Save Your Tears od The Weeknda. Objavila sa v ňom aj Ariana Grande.

Pôvodná verzia skladby Save Your Tears od The Weeknda má len na Youtube skoro 300 miliónov prehratí. Ak by sme započítali aj streamovacie služby, pravdepodobne by sme prišli na to, že ide o miliardový hit. Ten teraz ako bonus dostáva aj remix, v ktorom sa objavuje popová speváčka Ariana Grande.

Spolupráca pravdepodobne nikoho neprekvapí, keďže nejde o prvé spojenie dvoch obrovských mien amerického hudobného priemyslu, napriek tomu je osviežením v čase, keď väčšina hudobníkov projekty nevydáva. 

Odporúčané
Našli The Weekndovu odrezanú hlavu a prišili ju striptérovi, aby s ním mohli mať sex. Toto je bláznivý adept na klip roka Našli The Weekndovu odrezanú hlavu a prišili ju striptérovi, aby s ním mohli mať sex. Toto je bláznivý adept na klip roka 23. októbra 2020, 17:26

Navyše sme sa dočkali aj animovaného vizuálneho spracovania, ktoré svojím spôsobom zapadá do príbehu, ktorý The Weeknd vytvoril v posledných rokoch okolo svojej osoby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia