Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 17:26
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Našli The Weekndovu odrezanú hlavu a prišili ju striptérovi, aby s ním mohli mať sex. Toto je bláznivý adept na klip roka

NEWS THE WEEKND
Uložiť Uložené

Sleduj halloweensky videoklip v podaní The Weeknda, ktorý odkazuje, že je príliš neskoro, aby sme zachránili naše duše.

The Weeknd sa prihlásil o slovo videoklipom, ktorým naladil divákov na blížiaci sa obľúbený americký sviatok Halloween.

Ide o filmovú záležitosť, ktorá začína dialógom dvoch žien po plastickej operácii, ktoré zrazu nájdu na zemi ležiacu hlavu popového speváka. Vezmú si ju domov a poriadne si s ňou užívajú, následne im napadne zohnať jej aj adekvátne telo. V niektorých momentoch máme možnosť sledovať situáciu aj z perspektívy speváka, cieľom bláznivých žien je však len si poriadne užiť. 

Samotnú skladbu už veľmi dobre poznáš, keďže ide o track z albumu After Hours. Aj The Weeknd patrí do skupiny tých svetových hviezd, ktorým pandémia odoprela všetky zastávky turné, dobrou správou je, že ak si si už lístok (napríklad do Berlína alebo Prahy) zakúpil, organizátori udalosti presunuli na skoro presne rovnaké dni v roku 2021. 

Odporúčané
The Weeknd vydáva melancholickú spomienku na bývalé priateľky. S Bellou Hadid sa lúči na celom albume The Weeknd vydáva melancholickú spomienku na bývalé priateľky. S Bellou Hadid sa lúči na celom albume 20. marca 2020, 8:34

Nedávno The Weeknd vyhral aj aj prestížnu cenu za najlepší videoklip v rámci MTV VMA s vizuálom Blinding Lights. Aj v budúcom roku sa bude uchádzať o zisk tejto ceny s minimálne rovnako kvalitným klipom.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia